Free Willy 2 (1995) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Jesse is intussen al een paar jaartjes ouder en meisjes laten hem niet langer koud. Een...
Free Willy 2

Free Willy 2

Avontuur Familie Kids 6.60
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:1995 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 34 minuten

NEDERLANDS GESPROKEN. Jesse is intussen al een paar jaartjes ouder en meisjes laten hem niet langer koud. Een weerzien met Willy zit er helaas niet meer in, denkt hij. Maar tijdens een vakantie in de Pacific Northwest leert hij niet alleen een leuk meisje kennen, hij ziet er ook Willy en zijn familie terug! Wanneer een tanker echter aan de grond loopt en olie begint te verliezen, zitten de orka's in de val. Tot overmaat van ramp vat de olievlek ook nog vuur en moet Jesse een vlammenzee trotseren om Willy en zijn gezin te redden...

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (4)

6.60/10.0
9
Roy
03-03-2020
leuke film
9
Anoniem
24-11-2013
Geweldig mooie en ontroerende familiefilm, voldoet aan de verwachting. Uiteraard is het wel handig als je eerst het eerste deel ziet. Ook de ontmoeting tussen de halfbroertjes is heel herkenbaar. En vooral de interactie tussen mens en orka is heel erg mooi om te zien. Kortom: een hele leuke film die je gerust kan kijken met het hele gezin.
9
Irma
23-09-2013
Dit is een hele leuke familiefilm. Eerst heb ik deel 1 gekeken en ook ik raad aan om dat deel eerst te zien. De film is erg leuk in elkaar gezet. De vriendschap tussen Willy en de jongen is erg leuk om te zien. Er zit enige spanning in en natuurlijk avontuur. Ook voor kinderen een zeer geschikte film. Dus verveel je je of wil je gewoon een leuke familiefilm zien? Huren!
7
Jannie
13-09-2013
Het is een geweldige film. Zeker als je ook nog eens heel veel van orka's houdt. Mijn oma had de hele box vroeger. Het is een vermakelijke film voor het hele gezin. Mijn dochtertje keek ook vrolijk mee. Ze vindt orka's helemaal geweldig. Maar ik vind wel dat je bij 1 moet beginnen, dat is een stuk leuker.
loading