Seules les Betes (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een vrouw is verdwenen. De ochtend na een sneeuwstorm wordt haar auto gevonden op een weg die naar een bergvlakte...
Seules les Betes

Seules les Betes

Drama
Taal: Frans Jaar: 2019 Duur: 1 u 53 min

Een vrouw is verdwenen. De ochtend na een sneeuwstorm wordt haar auto gevonden op een weg die naar een bergvlakte met enkele geïsoleerde boerderijen, leidt. Hoewel de politie geen enkel spoor heeft, zijn er toch vijf personen die gelinkt kunnen worden aan deze verdwijning. Ze hebben elk hun geheim, maar niemand kan vermoeden dat dit verhaal ver weg van deze gure wintervlakte begonnen is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Seules les Betes aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gilbert
Een goed in elkaar gemonteerde film, waarbij het toeval soms wel erg groot is en als een deus ex machina optreedt, en personages elkaar ontmoeten dankzij dit toeval. Mooie inkijk in de 'dating' industrie waarin westerlingen geld wordt afhandig gemaakt door arme zwarten in Nigeria, Ivoorkust en andere Afrikaanse landen. Door flashbacks wordt alles duidelijker, hoewel sommige personages zoals dat van de gendarme tamelijk irrelevant zijn.
loading