Seules les Betes: Een vrouw is verdwenen. De ochtend na een sneeuwstorm wordt haar auto gevonden op een weg die naar een bergvlakte met enkele ge´soleerde boerderijen, leidt. Hoewel de politie geen enkel spoor heeft, zijn er toch vijf personen die gelinkt kunnen worden aan deze verdwijning. Ze hebben elk hun geheim, maar niemand kan vermoeden dat dit verhaal ver weg van deze gure wintervlakte begonnen is.
×
Seules les Betes
Een vrouw is verdwenen. De ochtend na een sneeuwstorm wordt haar auto gevonden op een weg die naar een bergvlakte met enkele ge´soleerde boerderijen, leidt. Hoewel de politie geen enkel spoor heeft, zijn er toch vijf personen die gelinkt kunnen worden aan deze verdwijning. Ze hebben elk hun geheim, maar niemand kan vermoeden dat dit verhaal ver weg van deze gure wintervlakte begonnen is.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Seules les Betes
Geschreven door: Gilbert
   08-04-2020
Een goed in elkaar gemonteerde film, waarbij het toeval soms wel erg groot is en als een deus ex machina optreedt, en personages elkaar ontmoeten dankzij dit toeval. Mooie inkijk in de 'dating' industrie waarin westerlingen geld wordt afhandig gemaakt door arme zwarten in Nigeria, Ivoorkust en andere Afrikaanse landen. Door flashbacks wordt alles duidelijker, hoewel sommige personages zoals dat van de gendarme tamelijk irrelevant zijn.
Schrijf zelf een review
loading