Dark Waters (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk mileugeheim. Een advocaat, Robert...
Dark Waters

Dark Waters

Drama
Taal:Engels Jaar:2019 Duur:2 u 2 min

Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk mileugeheim. Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, n van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn familie en zijn leven op het spel.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Maarten
Zeer goede film die nog lang blijft hangen. Dit is de afgelopen 20 jaar dus echt gebeurt en heb er niets van meegekregen. Het gaat over schandalige vervuiling van een groot bedrijf maar als het uitkomt dan proberen ze overal onderuit te komen. Je gaat geheid je oude pannen vervangen.

Deze film komt ook voor in:

loading