Dark Waters: Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk mileugeheim. Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn familie en zijn leven op het spel.
×
Dark Waters
Dark Waters vertelt het waargebeurde verhaal over de blootlegging van een gruwelijk mileugeheim. Een advocaat, Robert Bilott genaamd, ontdekt een verband tussen een aantal mysterieuze sterfgevallen en chemiebedrijf DuPont, één van de grootste bedrijven ter wereld. Om de waarheid te achterhalen zet hij zowel zijn toekomst als zijn familie en zijn leven op het spel.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Dark Waters
Geschreven door: Maarten
   04-05-2020
Zeer goede film die nog lang blijft hangen. Dit is de afgelopen 20 jaar dus echt gebeurt en heb er niets van meegekregen. Het gaat over schandalige vervuiling van een groot bedrijf maar als het uitkomt dan proberen ze overal onderuit te komen. Je gaat geheid je oude pannen vervangen.
Schrijf zelf een review
loading