Bad Ass (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De onderscheiden Vietnamveteraan Frank Vega keert terug naar huis. Daar wordt er slechts op hem neergekeken. Hij heeft...
Bad Ass

Bad Ass

Actie 6.65
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2012 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 26 minuten

De onderscheiden Vietnamveteraan Frank Vega keert terug naar huis. Daar wordt er slechts op hem neergekeken. Hij heeft geen baan meer en ook zijn jeugdliefde keert hem de rug toe. Veertig jaar later beschermt hij een oudere zwarte man tegen een stel skinheads, wat hem tot een lokale held maakt.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (6)

6.65/10.0
6
Anoniem
04-10-2012
Ik had echt zin in een slechte film, maar ik moet zeggen dat deze niet eens zo slecht was. Ik heb er met plezier naar gekeken. Hier en daar nog wat kleine verassingen zelfs. Als je zin hebt in een echte Amerikaanse film over een onverwachte held, ga kijken. Deed me wat denken aan die Charles Bronson serie van lang geleden maar dan luchtiger.
7
Alexander
02-10-2012
'Bad Ass' is een leuke, ietwat ouderwetse Amerikaanse wraakfilm van regisseur Craig Moss. Deze prent deed mij denken aan de wraakfilms uit de jaren zeventig (vb. : 'Deathwish' uit 1974 met Charles Bronson en 'Hard Core' uit 1979 met George C. Scott). In deze prent wordt de show gestolen door ex-crimineel Danny Trejo, een veel gevraagde acteur met ruim 235 films op zijn actief. Hij levert een leuke acteerprestatie en komt in zijn rol zeer sympathiek over (o.a. dankzij de romantische noot in het verhaal). Niks wereldschokkends, maar leuk om eens te zien...
10
Damian
23-09-2012
Bad Ass is echt een hele goede film met Danny Trejo. Die acteur is sowieso al een van mijn lievelingsacteurs maar deze film heeft hij echt supergoed gemaakt. Het gaat over een 'bejaarde man' die de misdaad aanpakt, en wie is een betere 'Bad Ass' dan deze acteur zelf? Alleen van zijn gezicht ga je al aan de kant. Ik vind verder dat hij deze film weer heel goed heeft gemaakt, en er zit heel veel actie in en heel veel goede scènes. Dit is echt een 'Must See' film van als je deze acteur goed vindt.
10
Johan
12-09-2012
Leuke film, echt waar. Geen spijt van je Moviepoint. Johan
7
Anoniem
12-09-2012
Bad Ass is inderdaad geen harde actiefilm. Wel een film over een veteraan met frustratie en een klein hartje. Waar eergevoel en het goede doen toe kan leiden? Uiteindelijk tot die ene goeie dag in 't leven.
Kan door filmtechniek, acteren en scenario best wel een 's een cultfilm worden. Mooie momenten.
8
Kris
08-09-2012
Bad Ass is een mooie film met een echte verhaallijn en goede acteerprestaties. Het is niet de keiharde actiefilm die je op het eerste gezicht zou verwachten, al zit er zeker voldoende actie in. Een alround film die eerlijk gezegd boven mijn verwachtingen uitkomt. Eentje om van te genieten.
loading