7a54486317b6dde9ce8fadaf3e7601f4
Killerman online kijken / downloaden: Opgegroeid in het diamantdistrict in New York kent Moe Diamond de sieradenhandel vanbinnen en vanbuiten en gebruikt zijn connecties voor het witwassen van geld. Als Moe en zijn vriend Skunk verantwoordelijk worden voor bergen aan contant geld, besluiten ze dit via een snelle deal te investeren om zo mogelijk miljoenen te verdienen. De deal blijk een door corrupte politieagenten opgezette val. Wat volgt is een wilde achtervolging door de straten van New York en een gewelddadige confrontatie. - Killerman
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Killerman

Opgegroeid in het diamantdistrict in New York kent Moe Diamond de sieradenhandel vanbinnen en vanbuiten en gebruikt zijn connecties voor het witwassen van geld. Als Moe en zijn vriend Skunk verantwoordelijk worden voor bergen aan contant geld, besluiten ze dit via een snelle deal te investeren om zo mogelijk miljoenen te verdienen. De deal blijk een door corrupte politieagenten opgezette val. Wat volgt is een wilde achtervolging door de straten van New York en een gewelddadige confrontatie.
Waardering:
Acteurs: Liam Hemsworth, Emory Cohen, Diane Guerrero
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!