Punisher: War Zone (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal...
Punisher: War Zone

Punisher: War Zone

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 39 min

De compromisloze wreker Frank Castle gaat door met zijn éénmansoorlog tegen de georganiseerde misdaad. Ditmaal neemt hij het op tegen de ambitieuze maffiabaas Billy Russoti. Nadat Russoti echter door Castle keihard aangepakt wordt en hierdoor zwaar verminkt, zweert hij wraak en neemt een nieuwe identiteit aan, die van Jigsaw. De FBI kan Jigsaw niet aan en Castle zal het op moeten nemen tegen Jigsaws snel gerecruteerde privéleger.

Actiescènes Duistere stemming Gewelddadige toon Wraakthema Bloederig geweld 2000s New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Tim
De punisher doet wat hij het beste kan, namelijk criminelen oppakken of meer bepaald straffen met de dood als strafmaat.
Dit gaat van kogelwonden, explosies, snijwonden en zo verder.
Maar in deze film komt er een laten we zeggen een aartsvijand op het menu te staan, deze werd keurig in elkaar genaaid na een mislukte straf van de punischer en hiermee is de strijd geopend.

Deze film komt ook voor in:

loading