Wrong Turn 5: Bloodlines (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De bossen van West Virginia zijn groter, donkerder en dodelijker dan ooit in deze nieuwste film uit de...
Wrong Turn 5: Bloodlines

Wrong Turn 5: Bloodlines

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 27 min

De bossen van West Virginia zijn groter, donkerder en dodelijker dan ooit in deze nieuwste film uit de bloederige Wrong Turn serie! Wanneer er een groot Halloween festival wordt georganiseerd, verzamelt een groep studenten zich met verklede feestgangers voor een wilde nacht in een klein stadje. Maar een familie van bloeddorstige kannibalen verandert de feeststemming in een ijzingwekkende paniek als de studenten een voor een worden afgeslacht...

Gruwelijk Overlevingsthriller Bloedscènes Halloweenfeest West Virginia

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Nicole
Ja, wat moet je over deze film vertellen? Het begin van de film begon best sterk en spannend, maar naarmate de film vorderde, werd het steeds minder. Eigenlijk is het een walgelijke film, veel bloederige slachtscènes en een hoop (aanstellerig) geschreeuw en gekrijs. De filmset rondom de scènes waren nepperig en saai van opzet. Je kon goed zien dat het in een loods of iets dergelijks was opgenomen. Had meer van deze film verwacht. Vind ook dat dit deel, Wrong Turn 5, de slechtste film van de 5. Deel 1 en 2 blijven toch het beste. De waardering die deze film heeft van 2 sterren vind ik nog net kunnen. Je moet bij het kijken van deze film wel tegen bloed kunnen, want de scènes zijn nogal misselijkmakend. Conclusie: ik vind het een matige film neigend naar een B-kwaliteit. De ene acteur/actrice was wat beter dan de andere, maar in z'n geheel genomen teleurstellend. Jammer!
loading