I Spit On Your Grave 3 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Inmiddels is dit al het 3e deel dat voortvloeit uit de remake op de beruchte horrorfilm I Spit on Your...
I Spit On Your Grave 3

I Spit On Your Grave 3

Horror
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 28 min

Inmiddels is dit al het 3e deel dat voortvloeit uit de remake op de beruchte horrorfilm I Spit on Your Grave uit 1978. Dit derde deel richt zich op een seriemoordenaar die zich op verkrachters richt door middel van een crisis hotline. Intussen richten detectives zich op één van de zusters die een duister verleden heeft. Maar kijken ze wel in de goede richting?

Gewelddadig Donker Wraak Expliciet geweld 2000s Stedelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Rob
Prima derde deel uit de reeks. Sarah Butler is weer terug en kicks-ass zoals in deel 1. Het verhaal is niet al te verrassend, maar de film vermaakt zeker en door het hoge tempo is het een zeer aardige film.

Reviews

Coen en Nelly
Inderdaad een vervolg op de eerste 'I spit on your grave' uit 2010, wat wij een enorm goede en interessante en duistere film vonden. Het niveau van het eerste deel wordt ons inziens niet gehaald, maar toch een verdraaid goede film. Sommige dingen misschien wat onlogisch, maar die worden, mede door de goede acteerprestaties, snel vergeten. Voor dit derde deel, omdat hij wat minder is qua sfeer, toch een hele mooie acht. Aanradertje!
Nicole
Deze film: I Spit on Your Grave: Vengeance is mine, is een vervolg van I spit on your grave de remake van 2010. In deze film speelt actrice Sarah Butler als Angela/Jennifer Hill ook weer de hoofdrol die ze erg goed vertolkt. In dit deel beleefd Angela of te wel Jennifer flashbacks van de vreselijke verkrachtingen die ze heeft ondergaan, die flashbacks roepen bij haar wraakneigingen op. Ik vond dat de film pas echt spannend werd na zo'n 40 min. Je moet goed blijven opletten om de film goed te begrijpen. Vond de film wel redelijk tot goed. De verhaallijn is apart en goed uitgewerkt.
loading