Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw: Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!
×
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Al jarenlang gooien bikkelharde agent Luke Hobbs en wetteloze outcast Deckard Shaw elkaar de beledigingen om de oren. Maar wanneer de cyber-genetisch ontwikkelde anarchist Brixton een bio-virus in handen krijgt dat de mensheid voorgoed kan veranderen, moeten Hobbs en Shaw samenwerken om de enige man die misschien nog ruiger is dan zijzelf ten val te brengen!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Geschreven door: Karen
   22-04-2020
Een net wat andere Fast & Furious film, al zit in deze film ook het nodige spectaluaire rijwerk in. Deze film gaat over hoe vriendschap, broederschap en moed het wint van technologie. Grote onderwerpen maar niet een te zware film. Voor het laatste zorgt de humor voor. De karakters van Hobbs en Shaw worden wat meer uitgediept dan in de andere Fast Furious' films. Een onderhoudende film zeker voor de Jason Statham of Dwayne Johnson fans.
Schrijf zelf een review
loading