Crypto online kijken / downloaden: Martin is een veelbelovende bankier van Wall Street. Totdat hij ontdekt dat zijn eigen bank sjoemelt met witwassen van grote bedragen. Hij trekt aan de bel, maar wordt gedegradeerd en naar een filiaal gestuurd. Al snel merkt hij dat die locatie niet toevallig is. Hij ontdekt een bende hightech criminelen die hier opereert en die, ingeseind door zijn eigen werkgever, achter hem aan gaan. Gevangen in een web van witwassen, internetfraude en moord moet hij doordringen tot het hart van de organisatie. - Crypto
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Crypto

Martin is een veelbelovende bankier van Wall Street. Totdat hij ontdekt dat zijn eigen bank sjoemelt met witwassen van grote bedragen. Hij trekt aan de bel, maar wordt gedegradeerd en naar een filiaal gestuurd. Al snel merkt hij dat die locatie niet toevallig is. Hij ontdekt een bende hightech criminelen die hier opereert en die, ingeseind door zijn eigen werkgever, achter hem aan gaan. Gevangen in een web van witwassen, internetfraude en moord moet hij doordringen tot het hart van de organisatie.
Waardering:
Acteurs: Jill Hennessy, Luke Hemsworth, Beau Knapp
Categorie: Misdaad
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!