The Girl in the Spider's Web (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet...
The Girl in the Spider's Web

The Girl in the Spider's Web

Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 51 min

De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.

Hackerheldin Koude sfeer Misdaadthriller Duistere esthetiek Heden Stockholm

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Karen
Verfilming van het vierde deel van de detective-thriller reeks met Lisbet Salander in de hoofdrol. Ditmaal gespeeld door Sylvia Hoeks die dat uitstekend doet. Ik heb het boek niet gelezen dus kan niet zeggen in hoeverre de film overeenstemt met het boek. Lisbet is haar tegenstanders weer op ingenieuze manier te slim af en daarnaast leer je veel over Lisbet's achtergrond en criminele familie. De rol van journalist Blomkvist is in deze aflevering kleiner. Ik vond het niet storend dat de hoofdpersonen door andere acteurs gespeeld werden dan in de Girl with the Dragon Tattoo. Kijkenswaardig.

Deze film komt ook voor in:

loading