The Girl in the Spider's Web: De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.
×
The Girl in the Spider's Web
De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)The Girl in the Spider's Web
Geschreven door: Karen
   07-04-2019
Verfilming van het vierde deel van de detective-thriller reeks met Lisbet Salander in de hoofdrol. Ditmaal gespeeld door Sylvia Hoeks die dat uitstekend doet. Ik heb het boek niet gelezen dus kan niet zeggen in hoeverre de film overeenstemt met het boek. Lisbet is haar tegenstanders weer op ingenieuze manier te slim af en daarnaast leer je veel over Lisbet's achtergrond en criminele familie. De rol van journalist Blomkvist is in deze aflevering kleiner. Ik vond het niet storend dat de hoofdpersonen door andere acteurs gespeeld werden dan in de Girl with the Dragon Tattoo. Kijkenswaardig.
Schrijf zelf een review
loading