12 Strong (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Enkele weken na de aanslagen van 9/11 vertrekt een speciale eenheid van twaalf man sterk in het grootste geheim naar...
12 Strong

12 Strong

Actie Oorlog Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 5 min

Enkele weken na de aanslagen van 9/11 vertrekt een speciale eenheid van twaalf man sterk in het grootste geheim naar Afghanistan. In hun strijd tegen de Taliban moeten ze samenwerken met een Afghaanse krijgsheer. De soldaten zijn gewend aan de meest moderne technieken, maar moeten zich nu aanpassen aan de tactieken van de Afghaanse strijders. De onwaarschijnlijke bondgenoten trekken onderbemand en te paard ten strijde tegen een meedogenloze vijand.

Actiescènes Moed Vuurgevechten 11 september Afghaanse landschappen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Geert
2 Strong vertelt het verhaal van 12 man die een geheime missie in Afganistan tot een goed einde moeten brengen en een halt moeten toeroepen aan de versterking van Al Qaida. Enkele bekende acteurs en je krijgt een goed beeld van hoe het er kan uitgezien hebben en de moed die deze mannen hebben getoond. Sterke actie en geloofwaardig gebracht. Het is natuurlijk een US film dus zal het hier en daar wel wat beter zijn voorgesteld en de eigenlijke reden blijft nog altijd wraak net na 9/11, ook al laat men anders uitschijnen. Het waargebeurd zijn geeft de film natuurlijk een zeer krachtige boost.

Deze film komt ook voor in:

loading