The Gangster, The Cop, The Devil online kijken / downloaden: De baas van de gevreesde Zeus-gang Jang Dong-su wordt met ernstige verwondingen achtergelaten wanneer hij vanuit het niets aangevallen wordt. Hij blijft in leven, maar zijn reputatie is voor altijd beschadigd. Er rest hem nog maar één doel: zijn aanvaller vinden en hem voorgoed uitschakelen. Tegelijkertijd is detective Jung Tae-seok naar dezelfde persoon op zoek, omdat hij vermoedt dat Jang's aanvaller een seriemoordenaar is. Samen beginnen ze de jacht naar deze moordenaar, die alleen bekend staat als "K?. - The Gangster, The Cop, The Devil
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Gangster, The Cop, The Devil
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Gangster, The Cop, The Devil

De baas van de gevreesde Zeus-gang Jang Dong-su wordt met ernstige verwondingen achtergelaten wanneer hij vanuit het niets aangevallen wordt. Hij blijft in leven, maar zijn reputatie is voor altijd beschadigd. Er rest hem nog maar één doel: zijn aanvaller vinden en hem voorgoed uitschakelen. Tegelijkertijd is detective Jung Tae-seok naar dezelfde persoon op zoek, omdat hij vermoedt dat Jang's aanvaller een seriemoordenaar is. Samen beginnen ze de jacht naar deze moordenaar, die alleen bekend staat als "K?.
Waardering:
Acteurs: Dong-Seok Ma, Mu-Yeol Kim
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!