Lying and Stealing online kijken / downloaden: Ivan is op het oog een playboy, die in high society kringen van feest naar feest hopt. Maar in werkelijkheid is hij een geraffineerde dief, die zijn rijke 'gastheren' van waardevolle kunst berooft. Elyse begeeft zich in hetzelfde wereldje en verrijkt zich door de mensen die ze daar ontmoet op te lichten. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn beiden een fortuin schuldig aan het gewetenloze onderwereld kopstuk Dimitri. Ze bedenken een gewaagd plan, maar om Dimitri een stap voor te blijven, moeten ze eerst elkaar kunnen vertrouwen. - Lying and Stealing
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Lying and Stealing
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Lying and Stealing

Ivan is op het oog een playboy, die in high society kringen van feest naar feest hopt. Maar in werkelijkheid is hij een geraffineerde dief, die zijn rijke 'gastheren' van waardevolle kunst berooft. Elyse begeeft zich in hetzelfde wereldje en verrijkt zich door de mensen die ze daar ontmoet op te lichten. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn beiden een fortuin schuldig aan het gewetenloze onderwereld kopstuk Dimitri. Ze bedenken een gewaagd plan, maar om Dimitri een stap voor te blijven, moeten ze eerst elkaar kunnen vertrouwen.
Waardering:
Acteurs: Fred Melamed, Theo James, Emily Ratajkowski
Categorie: Drama
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!