a6869a35be893ac2d85989c5cd605539
The Sun is Also a Star online kijken / downloaden: Daniel, een jonge romanticus en student, en Natasha, een pragmatisch, in Jamaica geboren meisje, ontmoeten elkaar in New York. Onmiddellijk slaat de vonk over tussen deze twee die door het lot bij elkaar zijn gebracht. Maar is dat genoeg om hen gelukkig in de liefde te maken? Het lijkt erop dat dit Natasha's laatste dag in de VS is; haar familie wordt over een paar uur uitgezet. Ze verzet zich fel tegen de uitzetting, net als tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die hard zijn best doet om haar te overtuigen dat ze bij elkaar horen. - The Sun is Also a Star
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Sun is Also a Star
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Sun is Also a Star

Daniel, een jonge romanticus en student, en Natasha, een pragmatisch, in Jamaica geboren meisje, ontmoeten elkaar in New York. Onmiddellijk slaat de vonk over tussen deze twee die door het lot bij elkaar zijn gebracht. Maar is dat genoeg om hen gelukkig in de liefde te maken? Het lijkt erop dat dit Natasha's laatste dag in de VS is; haar familie wordt over een paar uur uitgezet. Ze verzet zich fel tegen de uitzetting, net als tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die hard zijn best doet om haar te overtuigen dat ze bij elkaar horen.
Waardering:
Acteurs: Yara Shahidi, Charles Melton, Anais Lee
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!