21 Jump Street (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Schmidt en Jenko besluiten dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten. Ze besluiten dan ook om zich bij...
21 Jump Street

21 Jump Street

Komedie Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 45 min

Schmidt en Jenko besluiten dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten. Ze besluiten dan ook om zich bij de politie in het geheime Jump Street-team aan te sluiten. Hun eerste opdracht is om undercover in de middelbare school te gaan. Gelukkig zien ze er nog jong en hip uit, maar al heel snel riskeren Schmidt en Jenko hun leven met een onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugshandel. Bovendien merken ze dat op school niets meer hetzelfde is als in hun tijd.

Actiescènes Spanning Humor Vriendschap Dynamisch Moderne tijd Middelbare school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Leonie
Superfilm! Enorm gelachen om deze hilarische film met soms echt wel foute humor! Zeker de moeite waard om te huren en een avondje dubbel te liggen van het lachen. Een film die je gewoon gezien moet hebben! De twee mannen spelen leuk op elkaar in. Kortom een film voor een leuk avondje leedvermaak!
Geniet ervan!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Ester
Heel grappige film, erg gelachen. Ik keek vroeger veel naar de serie. Echt een aanrader voor een leuke avond. Chips op schoot en genieten. Heerlijke domme humor.
Rutger
Leuk. Het is wel een beetje voorspelbaar en de humor is niet heel doordacht. Al met al toch wel aan te raden als je van dit genre houdt.
Shanthi
Vermakelijk film! Prima te kijken. Af en toe wat flauwe grapjes, maar over het algemeen flink gelachen. Komt niet in de buurt van actie-komedie's als Bad Boys of MIB, dit is meer komedie en minder actie.
Anoniem
Leuke komedie, beetje flauwe grapjes soms, maar de film heeft me wel vermaakt. De film is niet echt aan te raden als je een hele goede film wilt zien. Het lijkt me meer een film voor een wat jonger publiek, maar het is wel een grappige vermakelijke film. Acteurs doen het prima. Verhaallijn moet je niet al te serieus nemen.
Ramazan
Mooi
Geert
Een zeer grappige film. Tatum in a funny role, het is eens iets anders. Leuk concept, 2 politieagenten die undercover gaan op highschool en daar opzoek gaan naar een drugdealer. Het verhaal op zich is al grappig maar sommige scènes doen je nog eens extra lachen. Naar het einde toe is er nog een leuke verrassing in de film door het optreden van een wel heel bekende acteur......watch it!
Karl
Het is echt een grappige film. Een echte aanrader, ook toont het een gedeelte over de echte 21 Jump Street met Johnny Depp :D
Robert
Een aardige film die leuk is om een keer gezien te hebben. Leukste rol is voor Ice Cube als boze baas. Verder is de film erg standaard, waarbij alles wel redelijk voorspelbaar is. Er zitten een paar leuke grappen tussen, maar de 'dealer' komt mij een beetje irritant over als een milieuvriendelijke nerd. Zou niet weten waarom dat moet overkomen als supercool.
Kris
Een film over 2 'jeugdige' mannen die opnieuw naar school moeten om zo te infiltreren is niet nieuw. De manier waarop dat gebeurt zorgt wel voor wat verrassingen en zo blijft het leuk. Een toffe komedie die de tijd laat voorbijvliegen, maar geen hoogvlieger.
Anoniem
De film is een leuke film voor een avondje humor. Er zitten veel verwijzingen in naar de oorspronkelijke serie 21 Jump Street met Johnny Depp, voor de oudere kijkers onder ons. Grappige situaties, waarin de filmmakers zichzelf niet al te serieus nemen. Schrijnende situaties als je als volwassene weer thuis gaat wonen bij je ouders. Al met al een leuke film, geen hoogdraver, maar wel echte humor.
van den
Een leuke film voor een avondje lol. Er zit weinig diepgang in de film en het verhaal slaat helemaal nergens op, maar zorgt wel voor veel humor. Hier en daar nog wat acteurs die wat overdreven acteren zorgen voor grappige scènes. Je moet wel op blijven letten, want er zitten hier en daar wat verstopte clues. Dus een echte komediefilm die niet al te veel diepgang heeft. Perfect voor een avondje lol met je maten.
Sandy
Superleuke film!!!
Sophia
Een hilarische film waarbij je jezelf weer even ouderwets in een lachbui ziet schieten. Het verhaal is niet nieuw of zelfs spannend maar de dialogen zijn scherp geschreven en dit is echt een vrijdagavond lekker bij de cola en voetjes op de bank film! Ik zou zeggen: Ga kijken!
Anoniem
Leuke film. Niet echt een heel sterk verhaal, maar het houdt je wel aan de buis gekluisterd. Een leuke verrassing is dat de hoofdrolspelers in andermans (jeugd)schoenen komen te staan. Mooiste verrassing zit aan het eind; een acteur die mijn hart altijd doet smelten... Als je wilt weten wie die verrassing is, dan moet je de film kijken.
Anoniem
De film ging ik in eerste instantie bekijken om dat ik de serie van vroeger leuk vond. Natuurlijk is het nu niet meer zoals toen, maar heel sterk vond ik de film niet. Alleen het nostalgische gegeven bleef me doen kijken. Waarbij ik me ook wel kon vinden het besef van de heren dat highschool, en daarmee de jeugd van tegenwoordig, veranderd is. Leuk detail komt aan het eind als er dan toch nog een paar helden van vroeger op het toneel verschijnen.
Anoniem
Leuke film, niet te moeilijk. Aantal goede lachmomenten, maar soms ook wat flauw en voorspelbaar. Wat ikzelf erg grappig vond, is dat de rollen van de acteurs omgedraaid werden zodat de stoere gast nu de nerd was. Ook vond ik dat er goed het verschil werd aangegeven tussen de jeugd van nu en vroeger. Al met al; niet te veel van verwachten, dan is het een leuke film!
Anoniem
Ik dacht dat het een megagrappige film zou zijn, maar dit viel in mijn optiek een beetje tegen. Het is geen slechte film, er zit een verhaallijn in, een boodschap en er zijn wel grappige stukjes. Het is een film die ik zou kijken als ik niet wil nadenken bij een film..
Ik zou de film niet nog een keer huren.
sjoerd
Bij het zien van de trailer dacht ik: 'dit is er eentje voor een avondje lachen om onzin'. Het eerste stukje van de film was een beetje een standaardverhaal, maar hoe verder de film vorderde, hoe gekker het werd. Eigenlijk een beetje raar, maar zeker veel lachmomenten en flauwe stukjes. Er zit een verhaal in de film, ook best een goeie eigenlijk maar niet zo een waar je al te veel bij hoeft na te denken. Een leuke film voor als je zin hebt om te lachen. Zeker een aanrader.
loading