Hancock: Met macht komt verantwoordelijkheid, dat weet iedereen. Iedereen, behalve Hancock. Hij is onbeschoft, meestal dronken, sarcastisch en wordt niet begrepen. Toch vervullen Hancock's goedbedoelde heldendaden hun functie, maar zorgen ook voor enorm veel schade. Hoe dankbaar de burgers van L.A. hun lokale held ook zijn, ze beginnen zich toch af te vragen waar ze deze vent aan hebben verdiend. Het kan Hancock weinig schelen wat mensen van hem vinden, totdat hij het leven van PR-man Ray redt. Hancock komt voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan: hij moet zich realiseren dat zijn manier misschien toch niet de juiste manier is, wil hij het volhouden als held.
×
Hancock
Met macht komt verantwoordelijkheid, dat weet iedereen. Iedereen, behalve Hancock. Hij is onbeschoft, meestal dronken, sarcastisch en wordt niet begrepen. Toch vervullen Hancock's goedbedoelde heldendaden hun functie, maar zorgen ook voor enorm veel schade. Hoe dankbaar de burgers van L.A. hun lokale held ook zijn, ze beginnen zich toch af te vragen waar ze deze vent aan hebben verdiend. Het kan Hancock weinig schelen wat mensen van hem vinden, totdat hij het leven van PR-man Ray redt. Hancock komt voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan: hij moet zich realiseren dat zijn manier misschien toch niet de juiste manier is, wil hij het volhouden als held.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Hancock
Geschreven door: Sandra
   16-09-2012
Leuke film. Met hele grappige stukjes. Will Smith speelt zijn rol erg geloofwaardig. Het is niet zo'n standaard superheldenfilm, maar eens wat anders. Ook merk je aan het begin van de film dat er iets tussen Will en Charlize speelt, waardoor je de hem af wil kijken. Mooie film en goed gedaan ;)
Geschreven door: Monique
   25-07-2012
Spannend, maar niet voor alle leeftijden geschikt. Hancock geeft het slechte voorbeeld in het begin, maar wordt beter naar mate de film verder is. Het heeft wel een zeer goed einde, had ik niet verwacht.
Schrijf zelf een review