Django Unchained (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django...
Django Unchained

Django Unchained

Actie Western
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 39 min

Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django en Broomhilda, worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager, genaamd Dr. King Schultz. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Samen gaan ze op zoek naar Broomhilda.

Actiescènes Gewelddadig Wraak Extravagant Burgeroorlog Amerikaanse Zuiden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Geweldig, geweldig en nogmaals geweldig! Een van de beste films die ik ooit gezien heb, weer een echt meesterwerk van Tarantino.
Fantastisch verhaal met die bekende zwartgallige humor en cult invulling. Niet for the faint hearted maar wel voor de liefhebber van een avondje flinke kwaliteit genieten. Hele verrassende rol van DiCaprio, chapeau Leonardo!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Tarantino je houdt ervan of niet en in mijn geval is het dus wel zo. Hij heeft wederom vakwerk afgeleverd en heeft het geluk ook een hele goede cast tot zijn beschikking te hebben voor deze film. Wel zitten er weer een paar stukken in die niet voor de teerhartige zieltjes onder ons bedoeld zijn, maar dat zijn we van Tarantino inmiddels wel gewend. Erg goede acteerprestaties worden met name door Leonardo DiCaprio en Samuel L. jackson geleverd. Je hebt echt de pest aan ze in deze film. Vette aanrader ik zeg zeker kijken
Anoniem
Echt een hele goede film.
Een mooi verhaal uit de tijd van de slavernij.
Net zo pakkend als Scarface, alleen dan gefilmd met de techniek van nu dus veel mooier.
Jm
Mooie film. Een echte Tarantino. Wel veeeeel bloedvergieten, het spat bij wijze van spreken je huiskamer in. Mooie verhaallijn. De film is zowel spannend als grappig. Goed gecast. Hebben er ook om kunnen lachen... Als je een avondje film wil kijken zonder te veel nadenken en je ook een keertje wil lachen, is dit een perfecte film. Aanrader!
hannah
Prachtige film, in al zijn facetten.
Het scenario zit super in elkaar met ongelooflijke goede casting, waarbij elke acteur zijn rol super neerzet. Ik had verwacht dat ik er niet zo zot van zou zijn, maar ik heb van elk moment genoten.
Het is een lange film waar je door vliegt, mede dankzij de kenmerkende sterke Tarantino-muziek en filmische beelden.
Een aanrader
Anoniem
Geweldige film!
Hou normaal helemaal niet van westerns, maar dit is van een heel ander kaliber!
Het bloed spat van het scherm af en de film is zowel grappig als spannend, door de onverwachte acties.
Verder zijn de acteurs briljant gekozen voor de verschillende personages en dat maakt dit een film die van begin tot eind puur genieten is!!!
Anoniem
Een echte Tarantino-film! Een film met een geweldig verhaal en een hoop actie die niet het verhaal overschaduwen. Een 'classic' van Tarantino en zoals we het ook kunnen verwachten van deze regisseur. Echt een geweldige film!
Anoniem
"I count 6 shots nigga. I count 2 guns nigga." De films van Tarantino zijn voorspelbaar, dat is waar. Maar je weet wat je krijgt. Humor, geweld, actie, verpakt in een verhaal dat je meerdere keren moet zien om de woordgrappen of hints te herkennen. De naam Django komt bijvoorbeeld van de gelijknamige (spaghetti-)western uit 1966 met Franco Nero die een cameo had in deze film (net als Tarantino zelf). Tarantino liet zich inspireren door onder andere deze film. Maar ook qua humor is de ruzie van de Klu Klux Klanleden over de gaten in de mutsen erg grappig. En wat te denken van 'Uncle Tom' Samuel L Jackson als Stephen in de slotscène (en bovenstaande quote). Maar het is de openingsscène van de film die de meeste indruk maakt en die je zeker nooit gaat vergeten, zeker niet in combinatie met de muziek die daarop volgt. Kortom, voor de fijnproever van spaghettiwesterns een delicatesse!
Christel
Al weken geleden gezien en het liedje blijft nog in mijn hoofd! Historische film! Na 7 minuten zet Quentin er zijn handtekening onder: m.a.w. weet je meteen dat het een echte Tarantino is. Don Johnson heeft een komische rol, Jamie Foxx een legendarische en de tandarts de meest spraakmakende. Geweldige koets! Deze móet je gezien hebben, zo steengoed!
Andres
Echt een aanrader! Ijzersterke rollen van voornamelijk Christoph Waltz en DiCaprio! Ouderwets Tarantino-geweld op je beeldscherm. Django is voor mij de actiefilm van het jaar! Kijken dus :)
Liesbeth
Superfilm. Een bijzondere mix van een bruut en geloofwaardig verhaal over slavernij, grof geweld en subtiele humor (art direction, muziek). Last but not least: een geweldige cast.
Michel
Weer een heerlijke knaller van Quentin Tarantino in de meest letterlijke zin van het woord! Natuurlijk met waanzinnig veel bloed en een ijzersterk verhaal. Jamie Foxx zet een heel geloofwaardige Django neer, waarvan je uiteindelijk wilt dat zijn dromen uitkomen, 'no matter what he has to do to accomplish it'. Samuel L.Jackson is ook een echte zwarte rotte etter, net als in 'Pulp Fiction', maar dan nog een graadje erger! Wel ff schrikken als Leonardo DiCaprio als mr.Candie de plannen doorziet (dankzij huisneger S.L. Jackson!) van Django en vriend. Je weet dat ze hier niet uitgaan komen, maar dat moet je dus zelf gaan zien! Ik had deze film al op een dvdtje staan als kopietje, maar ben voorstander van betalen voor uitermate goed 'werk' van zowel acteurs en alles wat er bij hoort. Deze film is echt een must voor de Tarantino-liefhebbers!!! Maar ook als je dat niet bent btw., dan wordt je het nog wel.
Gery
Geweldige film, echt een Tarantinofilm met veel buitensporig geweld en in het rond spuitend bloed.
Geweldige cast en ook een verhelderende kijk op de slavernij.
Een fijne rol voor DiCaprio die nu eens een onsympathiek karakter goed neerzet!
Jurgen
Geweldige film, de acteurs die de verschillende personages spelen zijn goed gecast. Vind vooral het samenspel van Django met de tandarts erg goed, en als dan Samuel L. Jackson erbij komt wordt het helemaal een feest. De verhaallijn is misschien niet heel spannend, maar erg vermakelijk. Was een goeie film voor een natte zomerse zondag.
Anoniem
Geweldige film. Echt een Tarantino-productie. Heel apart hoe de filmmuziek ook verwerkt is. Een western maar met muziekkeuze van deze tijd. Scènes zijn soms over the top, maar dat is ook weer Tarantino natuurlijk. Mooi verhaal, hele mooie en vooral ook met veel humor doorspekte rol van S. Jackson. ook DiCaprio is erg overtuigend en de Titanic wel ontstegen in deze rol. Echt een aanrader kan ik, en de hele familie, wel stellen.
Anoniem
Super verhaal, goede muziekstukjes en spannend tot aan het einde.
Mathijs
Een zeer goede film, mooie dialogen. Sterk verhaal en het acteerwerk van Christopher Waltz is zeer goed. Ook het acteerwerk van Jamie Foxx kwam goed tot zijn recht. Het enige minpunt vind ik is dat het dezelfde opzet is als Inglourious Bastards.
Anoniem
Genoten van begin tot eind! Dialogen waren weer van hoog niveau en zeer boeiend! Acteerprestaties waren uitstekend van de gehele all star cast, met name Samuel L. Jackson.
Anoniem
Goede onderhoudende film. We dachten even dat hij naar de flauwe humorkant ging toen er cowboys met een zak over hun hoofd aankwamen, maar het ging toch weer de goede kant op.
Ronie
Ik heb genoten van deze film samen met een vriend. Grappig maar ook bloederig. De 'story line' was ook goed. Ik vind het een moderne western.
Anoniem
Wat een goede film dit! Echt een topper. Er wordt een mooie sfeer neergezet en de film is mooi om naar te kijken. De spanning wordt goed opgebouwd en het verhaal wordt goed uitgewerkt. De film duurt vrij lang, maar verveelt geen moment. De karakters zijn leuk bedacht en de acteurs spelen erg goed. Echt een aanrader!
Anoniem
Fantastische western die toch een antiek tintje meegekregen heeft. Keihard maar toch niet zo overdreven dan ik van tevoren gedacht had. Superactie.
De rol van Django weggezet door een sublieme Jamie Foxx. Samuel L Jackson bijna onherkenbaar in deze film. Het einde maakt de film er alleen maar beter op. Het verhaal was ouderwets lekker simpel zoals bij de echte westerns wel past. De schietscènes in het huis deden me denken aan Scarface. Genoten van deze kraker.
Nicole
Wat een keigoede film zeg, wat heb ik hier lang op gewacht. Quentin Tarantino heeft hier echt een meesterwerk neergezet, petje af. In deze western klopt alles: de filmset, omgeving, de kostuums, de gastrollen, de prachtige en aparte muziekkeuze en als puntje op de I natuurlijk de waanzinnig goede acteurs, die ieder op hun eigen manier een perfecte personage neerzetten. Vooral Jamie Foxx als Django, Christoph Waltz als Dr. King Schultz, sprongen er echt boven uit. Verder Leonardo DiCaprio als Calvin J. Candie, Samuel L. Jackson als Stephen, Kerry Washington Als Broomhilda Von Shaft en zelfs Don Johnson als Big Daddy vond ik een leuke en perfecte combinatie in de film. Django Unchained is geïnspireerd op de oude film Django uit 1966. Django Unchained ging op 25 Dec. 2012 in première in Amerika, en werd genomineerd voor 5 Oscars, waarvan er twee werden gewonnen: Beste Originele Scenario en voor Beste Mannelijke Bijrol van Christoph Waltz. Regisseur Quentin Tarantino vond dit zelf de gewelddadigste film die hij tot nu toe gemaakt heeft. Er zit inderdaad veel grof geweld in, maar ook humor, drama en actie, deze combi maakt de film dan ook supergoed, maar het is ook ontroerend om te zien hoe de slaven behandeld werden in die tijd, vooral door die rijke stinkers met hun eigendunk, dit werk echt op je gevoel! Voor mij zeker een film die in de top 10 komt te staan. Een film die je gezien moet hebben, en doordat dit toch een hele aparte western is, vind ik hem ook zeer geschikt voor diegene die niet eens van westerns houdt!! Heb van het begin tot het einde genoten van deze prachtige film.
Asma
Wat een topfilm!! Het bevat actie en humor. In geen tijden zo een goede film gezien. Echt 1 van Tarantino's beste werk! Er spelen bekende mensen in en allemaal spelen ze een rol die goed bij ze past. Het laat je stilstaan bij de gruwelijkheden die in de slavernijtijden gebeurde, ondanks dat het met humor wordt neergezet. Ik zeg: zeker kijken hoor, deze mag je niet missen. Een absolute aanrader! Veel kijkplezier.
Roelof
Waaaaaanzinnig! Wat 'n spektakel... Die spanning en die ongeremde ontlading - helemaal geweldig uitgespeeld door al die topacteurs. De dialogen: zo volledig absurd, maar overtuigend. En, op wat uitzonderingen na, weergaloos sfeervolle muziek, tegelijkertijd songs en soundscapes.....
René
Vermakelijke film met goede acteurs en mooie beelden. De ingetogen humor en de 'over de top' schietscènes maken het plaatje (de film) compleet.
Bengt
Eén van de beste Tarantino-films,die ik heb gezien.
De film houdt je aandacht vast van het begin tot het eind en zit vol actie. De film bevat ook humor en daarnaast verwijst Tarantino ook naar de bepaalde periode in de geschiedenis. Veel bekende acteurs met die een goed karakter neerzetten. Een avondvullende film en pak je popcorn er maar bij!
Miguel
Een heerlijke lange intellectuele film die op geen enkel moment loopt zoals je het verwacht. Goede conversaties die je aandacht continue erbij houden, een geweldige sfeer en zeer goede spelers die van nature het in zich hebben je aandacht vast te houden. Deze film blijft je hoe dan ook bij als een van de betere.
Margot
Ik vind deze Amerikaanse Westernfilm een absolute aanrader. Een typische Quentin Tarantino film, die niet voor niets genomineerd was voor 5 Oscars. Een indrukwekkend verhaal met mooie dialogen, een hoop humor en lachwekkende bloederige scènes. De acteurs waren één voor één toppers. Een absolute aanrader, als je de stijl van Quentin Tarantino kan waarderen!
Ashna
Zeer goede film! Je herkent meteen de stijl van Quentin. Kan nog steeds niet begrijpen waarom Will Smith die rol afwees, alhoewel Jamie Fox beter in die rol past. Goed acteerwerk, spanning en humor ook goed. Filmtechniek is af en toe hilarisch in positieve zin en echt briljant. Goed verhaal, mocht wel wat langer duren naar mijn mening. In ieder geval kijkt hij heel snel weg voor mijn gevoel. Een volle acht is op zijn plaats voor deze film. Top!!! meJane.com, het wordt tijd voor Looper (Bruce Willis) nu!! Ben het wachten al zat.
Marco
De goede films zijn schaars aan het worden maar dit is toch een erg leuke verschijning. Af en toe met een big smile en feilloos de onvoorstelbare haatgevoelens van de slaven overgebracht. Super acteurs en actrices, met name Christoph Waltz.
Reinier
Heerlijk meeslepend drama gecombineerd met actie, je blijft de hele film alert, idd erg knap geacteerd! Dikke pluim voor deze film!
Anoniem
Dit is dus echt een hele mooie, goede en sterkte film. Erg goed acteerwerk en ook nog veel humor! Ik heb van begin tot einde geboeid en onder de indruk gekeken! Een echte Tarantino-film!!! Dit is een no-nonsense film, hard en met oog voor gerechtigheid. Het verloop van de film is onvoorspelbaar en steeds weer verrassend!! Ik raad iedereen deze topper aan!!
Mieke
Fantastische film. Erg genoten van de manier waarop de film in elkaar steekt. Acteurs zetten hun rol geweldig neer. Scènes die zo bizar zijn dat ze je doen lachen. Muziek is goed gekozen. Weer een echte Tarantino-film met intense, oude kleuren gefilmd, scènes die je verbazen en personages die bijzonder zijn! Aanrader deze film.
Harry
Weer een sterke Tarantino-film in het rijtje toegevoegd van topfilms.''Old story''in een modern jasje. Top-acteurs, gave start van de film en daarna wel een beetje ingekakt en een stoer en wel voorspelbaar einde. Maar meesterlijk gefilmd en ook uiteraard met de regisseur in een bijrol. Knap staaltje van regiewerk- wel met het ruwe schiet- en bloedwerk zoals wij kennen van Tarantino. Kijken dus
Anoniem
Quentin Tarantino-liefhebbers opgelet. Hier is weer een klassieker van deze bijzondere filmmaker. Geheel in eigen stijl met de bekende onheilspellende muziek. Bizar zelfs dat hij in een verhaal dat zich in de 19e eeuw afspeelt ook rapmuziek gebruikt. Maar goed de film zet een beeld neer van de slavernij. Er zitten briljante scènes in en vooral goed acteerwerk. Christoph Waltz, bekend van zijn fantastische rol in Inglorious Bastards, steelt ook hier weer de show. Tarantino neemt uiteraard de realiteit zo nu en dan op de hak en de lachspieren blijven ook niet ongemoeid. Juweeltje wederom.
Anoniem
Django Unchained is een van de beste satires ooit gemaakt. Een zeldzame Amerikaanse film over slavernij en de oorsprong van onze zieke, racistische geschiedenis. 'Wauw!' Met deze tweet nam Michael Moore de verdediging op van Quentin Tarantino die 'liefde voor geweld' werd aangewreven. En ik kan het niet meer met Moore eens zijn, deze film is echt een must see!!
Anoniem
Een geweldige film over slavernij, met als absolute ster Christoph Waltz!! Ik ga deze nog vaak terugkijken!!
Kris
Deze film vertelt het verhaal van een zwarte slaaf die zich niet bij zijn lot neerlegt en er alles voor over heeft om zijn vrouw terug te vinden en samen als vrije mensen van het leven te genieten. Hij wordt gered door een Duitse 'dokter' die hem nodig heeft voor een opdracht. Al snel wordt duidelijk dat deze 'dokter' eigenlijk een premiejager is die een hekel heeft aan slavernij. Samen kunnen ze het goed vinden en beleven ze tal van avonturen terwijl ze op zoek gaan naar de vrouw van Django. Spannende en komische film, een dikke vette aanrader!
loading