The Expendables - Extended version (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Oorlog is hun manier van leven. Ze vertrouwen alleen elkaar. Ze zijn The Expendables: een groep...
The Expendables - Extended version

The Expendables - Extended version

Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 49 min

Oorlog is hun manier van leven. Ze vertrouwen alleen elkaar. Ze zijn The Expendables: een groep doorgewinterde huurlingen onder leiding van Barney Ross. In opdracht van de mysterieuze Mr. Church beginnen ze aan wat een routineklus lijkt: een Zuid-Amerikaans land infiltreren en een einde maken aan het schrikbewind van een wrede dictator. Hun opdracht is niets minder dan een zelfmoordmissie. Ross en zijn team staan echter voor een groter gevaar, dat hun onderlinge band dreigt te vernietigen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Expendables - Extended version aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nick
Super! Lekker ouderwets knallen, trappen, schieten, slaan, vloeken en al het andere wat films de moeite waard maakt. Alle actiehelden van de afgelopen decennia die de moeite waard zijn komen er in voor. Lekker overdreven en het belangrijkste: lekker lomp!

Reviews

Ina
WAT EEN GEWELDIGE FILM! Zelfs de extended version! Als je het allemaal niet te serieus neemt kun je hier gigantisch van genieten. Naast de verwachte extreme ontploffingen en gevechten, heb ik ook zeker momenten keihard gelachen. Het zit er allemaal in (maar verwacht geen diepgang, complexe theorieën of ander soort drama en gedoe). Het is serieus waar, een onverwacht leuke film, heel vermakelijk, met name als je het kunt kijken op een wat groter scherm met het geluid lekker hard :)
Tim
Ik verwachtte eigenlijk niet zo heel veel van de film op voorhand. Ik dacht dat men gewoon een aantal bekende gezichten had verzameld. Hiermee de persoonlijke aanhang van elke actieheld naar de bioscoop lokkend en daarmee er gewoon wat op los zou schieten. Ik had zin in een leuke luchtige actiefilm en kreeg mijn zin. De oudjes kunnen het nog en ik heb ervan genoten.
Larry
Erg veel actie in deze film. Het plot is flinterdun, maar daar is deze film denk ik niet voor bedoeld. Als Rambo liefhebber, is deze film een must have. Van de ene actiescène naar de andere. Acteurs zijn geweldig, ook Statham. Jammer dat Arnold Schwarzenegger en Bruce Willis geen grotere rol is toebedeeld, zou wel lachen geweest zijn.
Harry
Alle macho helden bij elkaar in een film....gelukt. Verwacht geen sterke monologen, filosofische diepgang met deze helden, maar je hebt wel een avondvullende tijdsbesteding. Kan niet anders zeggen dan: gave actiescènes, echt leuke humor, stoere rockmuziek en toch wel een geinig verhaal. Wel een beetje veel bloed en doden maar ach dit past wel bij onze machohelden. Allemaal wel een beetje ouder geworden en volgens mij veel opgepimpt maar toch wel de moeite van het kijken waard.
Elvis
Jep en daar is er weer een!!! Een ouderwetse heldenfilm! The Good guy's win it all!!! Veel actie en humor. We hebben er zeker weer van genoten. Ik zeg zeker de moeite waard om te kijken! Grtz
Yk
Good old Rambo, erg veel actie in deze film. Plot is flinterdun, maar daar is deze film denk ik niet voor bedoeld. Als rambo liefhebber is deze film een must. Van de ene actiescènes naar de andere. Wel erg gewelddadig en bloederig, dat zal er wel bij horen. Acteurs zijn ok, geen Oscar waard, maar wel ok. Jammer dat Arnold Schwarzegger en Bruce Willis geen grotere rol is toebedeeld, zou wel lachen geweest zijn.
Anoniem
Vanwege de vele bekende namen in de film heb ik getwijfeld om deze te gaan kijken. Het is bijna een feit dat veel bekende namen in een film niet een direct een goede film oplevert.
Maar ik ben blij dat ik deze film heb gekeken. Het is namelijk wel een goede actiefilm. Er zitten erg leuke oneliners in, de scène tussen Stalone & Schwarzenegger is erg geestig. De actiescènes zijn goed gemaakt, soms iets over the top, maar het is niet storend. Eric Roberts zet een uitstekende bad guy neer. Het verhaal is dun, maar onderhoudend. En laten we wel eerlijk zijn, het gaat in deze film ook om de actie. Voor degenen die niet van actie houden, niet kijken. Maar voor de actieliefhebbers een must!
Anoniem
Echt een geweldige film voor de actiefilmliefhebber! Natuurlijk is het allemaal overdreven en wordt er om de zoveel minuten geschoten en ontploft er een granaat, maar alle actiehelden van vroeger in 1 film! Super! Het verhaal is niet al te geloofwaardig, maar dat moet je met een korreltje zout nemen. Het is gewoon een film waarbij je niet hoeft na te denken en lekker languit op de bank kunt genieten van de kogels die je om de oren vliegen.
Danny
Ik heb deze film gezien en vond hem erg leuk, alleen hij kon wat korter zijn.
Ik wil hem graag aanraden aan mijn vrienden.
Bedankt dat deze zo goedkoop is en erg leuk.
Met groet: Danny
Nick
Zeker de moeite waard voor de actieliefhebbers.
loading