Mega Mindy Show: De Onzichtbare Ekster (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! En ze heeft een...
Mega Mindy Show: De Onzichtbare Ekster

Mega Mindy Show: De Onzichtbare Ekster

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2023 Duur: 1 u 20 min

Mega Mindy's grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! En ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen. Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze grappige megaleuke theatershow!

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading