Het Geheim van Mega Mindy (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de...
Het Geheim van Mega Mindy

Het Geheim van Mega Mindy

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 11 min

Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en rekent ze de boeven in. De criminelen zijn deze toestand meer dan zat. Het is voor hen onmogelijk geworden om deftig hun werk te doen. Geen boef is nog veilig, dus... Tijd voor wraak! 's Werelds beste gangsters slaan de handen in elkaar om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenares van de energiecentrale werpt zich op als hun onbetwiste leidster en heeft een geniaal en eenvoudig plan. Eerst lokken ze de heldin uit haar tent en dan verslaan ze haar met haar eigen wapens. Een strijd tussen goed en kwaad, een ontvoerde Toby en een verdwenen Mega Mindy capsule doen het geheim van Mega Mindy op zijn grondvesten daveren. Kunnen Mieke, oma en opa ook in deze moeilijke tijd het geheim veilig stellen?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Anoniem
Mijn meisjes vonden het erg leuk, vooral Toby in z'n pakkie hahaha

Reviews

Gilles
Leuk dat die auto zou snel rijdt ;D
Cobie
Ontspannend en niet alleen voor de kinderen! De uitvindingen van opa zijn goed gevonden. Verder ook grappig. De moeite waard.
mirjam
Super leuke film voor de kleinsten onder ons, ook mams zat er met de kop in. Spannend, zelfs Mega Toby kwam erin voor en ook wel weer lachwekkende dingen, door de boeven. Zeker een aanrader. Niet te eng voor 3 jarigen.
loading