Bad Teacher (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Elizabeth Halsey is een ordinaire, meedogenloze en totaal ongeschikte lerares. Ze drinkt, is constant high en is op...
Bad Teacher

Bad Teacher

Komedie
6.08 Taal:Engels Jaar:2011 Duur:1 u 28 min

Elizabeth Halsey is een ordinaire, meedogenloze en totaal ongeschikte lerares. Ze drinkt, is constant high en is op zoek naar een rijke man waardoor ze haar nepbaantje kan opgeven. Als ze door haar verloofde wordt gedumpt, heeft ze de rijke, knappe inval leerkracht op het oog en wimpelt ze de toenaderingen van de gymleraar af. De consequenties van haar uitzinnige plannen zijn een ongekend lesje voor haar studenten, haar collega's en zichzelf.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (38)

6.08/10.0
5
Sigrid
09-11-2016
Op internet lazen we dat deze film ook geschikt was om met een groepje 11/12-jarige meiden te kijken. Nou, niet voor onze meiden in elk geval, die vonden er niks aan. Te puberale humor waarschijnlijk, daar zijn ze nog niet aan toe.
8
Anoniem
21-01-2014
Ik vond dat Cameron Diaz hartstikke goed acteerde in deze film. De verhaallijn was ook erg duidelijk. Jammer genoeg waren sommige situaties wel voorspelbaar, maar dat maakt deze film niet minder leuk. Ook is de humor erg slap, maar daar houd ik persoonlijk wel van. De andere acteurs acteerden ook erg goed. Zeker een aanrader.
8
Peter
14-03-2012
Leuke film, gewoon lachen en dat moet in deze snelle tijd. Aanradertje, niet nadenken, er zullen best betere films zijn, ik had geen spijt.
8
Lian
12-03-2012
Voor een relaxte avond met vrienden als je niet teveel wilt nadenken, zeker een aanrader! Alles is vreselijk voorspelbaar maar dat valt te verwachten. Ontzettend grappig en leuk. Cameron Dias (of hoe je het ook schijft! hah ) speelt eigenlijk altijd in hele grappige films, deze mag er zeker bij. Zeker een aanrader voor een leuke avond met een paar wijntjes erbij!
6
Dylan
10-03-2012
Een voorspelbaar verhaal, met weliswaar een leuk optreden van Cameron Diaz. Helaas niet echt een promoverende rol voor Justin Timberlake. Hier en daar leuke lachmomenten en niet te vergeten de gave outfits van Cameron. Een film die je zeker moet zien, als je niet te hoge verwachtingen hebt.
5
Dorien
08-03-2012
Ik heb niet veel gelachen gedurende de film. Vond het geen goeie comedy. Beetje voorspelbaar ook.
7
Jean
07-03-2012
Tsja, wat kan je verwachten van een film met de titel "Bad Teacher"? Achteraf gezien anders dan je zal vermoeden. Er lopen een aantal hoofdrollen door elkaar die natuurlijk cliché zijn, maar toch hier en daar een grappige wending krijgen. Cameron Diaz vond ik goed in deze rol. Justin Timberlake is echt een nerdje met wel hele speciale opvattingen ten aanzien van beminnen..... Al met al een leuke film om alle dagelijkse beslommeringen even opzij te zetten.
6
Mark
06-03-2012
Was een aparte film! En een zeer aparte vorm van lesgeven, maar met een vleug humor er tussendoor is deze film zeker aan te raden voor diegene die wel van aparte films houdt. De rol van de Lerares die Cameron Diaz speelt is ook wel even wennen want zo zag je haar nog nooit. Maar ga de film maar eens bekijken en oordeel zelf.
8
de
05-03-2012
Leuke film, erg vermakelijk. In de film wordt een aparte manier van lesgeven laten zien, waarbij je versteld staat van hoe het kan gaan. Het verhaal in de film is goed en kijkt lekker weg. Ik heb met veel plezier naar deze film gekeken!! Cameron Diaz was ook weer echt de babe van de film!! Echt een aanrader als je zin heb in een filmpje met goede dosis humor!!
6
Nicky
01-03-2012
Ik vond het een leuke film, lekker ordinair! Ik geef de film een 6. Dat is niet echt veel, maar dat is in vergelijking met andere films. Toch is het wel een aanrader! Sommige stukjes zijn vrij lachwekkend!
8
Jurgen
29-02-2012
Een zeer leuke film en zeker als je van comedy houdt! Vooral in het begin is deze film om dubbel te liggen van het lachen. Dit is helaas aan het einde van de film wel wat minder. Het is een erg duidelijke verhaallijn waardoor het makkelijk te volgen is. En er wordt geweldig geacteerd. Deze film is zeker een aanrader!
9
Jan
27-02-2012
Ik vond deze film ontzettend leuk! Ik heb enorm gelachen om de gebeurtenissen. Aangezien ik zelf nog student ben vond ik het leuk om me in te beelden dat mijn leraar zo voor de klas zou staan. Ook vond ik het erg leuk dat je uiteindelijk zag dat ze wijzer werd en de film bracht ook nog een belangrijke boodschap over: Liefde gaat niet over geld of uiterlijk, het gaat over wie je bent en wat je voelt.
7
Marit
24-02-2012
Leuke film maar had er toch meer van verwacht.
Meer de stoute kant van een lerares naar voren halen, maar al met al bleef het toch nog best beschaafd.
8
Rianne
24-02-2012
Geweldige film! Cameron Diaz is echt geschikt voor deze rol. De film zit vol humor en heeft een happy end. Het is een heerlijk wegkijkfilmpje. Wel redelijk voorspelbaar maar toch leuk. Ook Justin Timberlake speelt zijn rol als nerd echt geweldig! Iets wat je totaal niet van hem verwacht. Al met al een leuke komedie maar in mijn top 10 staat deze film niet. Kijk zelf maar wat je ervan vindt! ;)
7
Klaus
21-02-2012
Leuke en grappige film met veel gekke dingen.
8
Ilana
19-02-2012
Een heerlijke film! Lekker verstand op nul en lachen. Cameron Diaz speelt altijd leuk. Een goed passende rol ook weer voor Jason Segel en niet te vergeten de rol van de de op wraak belustte Lucy Punch. Grappige rol gespeeld door Justin Timberlake: lekker naïef en 'nerdie'! Geen hoogvlieger, deze film, maar wel gewoon leuk.
6
Sjoerd
15-02-2012
Bad Teacher is een redelijke komedie. De verhaallijn is dun en voorspelbaar, maar precies wat je verwacht bij dit genre. Het acteerwerk is prima in orde. Samengevat een leuke film voor in een melige bui.
8
Anoniem
12-02-2012
Elizabeth is zoals de titel al doet vermoeden een slechte lerares. Het kan haar geen ruk schelen wat er met haar leerlingen gebeurt en het liefst slaapt ze gedurende de hele les. In de liefde zit het haar ook niet mee; haar verloofde heeft haar gedumpt en haar versierpogingen bij een nieuwe leraar mislukken.
Bad Teacher heeft veel slechte recensies ontvangen, maar ik heb wel gelachen om deze film. Cameron Diaz speelde haar rol heel goed en was een ongeïnteresseerde en onbeschofte, grove lerares. Justin Timberlake vond ik ook heel goed, op het irritante af. Een leuke cast en een grappige film om een keer gezien te hebben.
6
Anoniem
12-02-2012
De trailers van de film zijn leuk, als je de trailer hebt gezien weet je al hoe de film zich ontwikkelt. Ik ben een fan van Cameron en zo een Cameron zie ik toch vaker. Verder leuke film voor tijdverdrijf.
6
Anoniem
09-02-2012
Wel een aardige film.
Ik was op voorhand erg nieuwsgierig naar de film, maar uiteindelijk viel het een beetje tegen. De film is zeker vermakelijk, maar komt niet in de buurt van mijn top 10. Ik vind vooral jammer dat het gebrek aan lesgeven aan het begin van de film nogal ongeloofwaardig overkomt. Maar ach, alleen voor de "carwash"scene is de film al het kijken waard.
5
Anoniem
09-02-2012
Ik ben deze film gaan kijken omdat ik wel benieuwd was naar de rol van Justin Timberlake als komische acteur maar dat viel tegen. De filnm zelf ook trouwens, zwaar overdreven humor, te gemaakt. Cameron Diaz acteert wel goed en de film heeft een leuke link naar die andere film met Michelle Pfeiffer in de rol van lerares.
8
Pieter
30-01-2012
Het is een erg grappige film, we zijn vaak in de lach geschoten. Cameron Diaz was erg goed en realistisch in haar rol. De film is ook erg van deze tijd, dus moderne maatschappelijke inslag met een tikje overdreven clichématige benadering vanuit Nederlandse maatstaf gezien. Voor de nette Amerikaan zal het wel schokkend (grappig) genoeg zijn. Kortom een leuk verhaal over de perikelen van een lerares in deze tijd met alles wat daarbij hoort op een makkelijk toegankelijke manier in beeld gebracht.
7
Anoniem
28-01-2012
Grappige film maar niet een topfilm. Het einde was wel verrassend.
7
Hugo
21-01-2012
Leuke film ondanks Justin.
5
Janine
18-01-2012
Ik had deze al in de bios gezien en besloot 'm nog een keer te kijken, had ik eigenlijk niet moeten doen. Cameron Diaz is 1 van mijn favo actrices maar deze film stelt weinig voor. Ik irriteer me ook aan hoe Justin acteert, vreselijk. En dan die squirrel och... de film is niet super slecht maar het verhaal gaat nergens over. Een mager 5je
4
Anoniem
15-01-2012
Wat een flauwe film. Ik begrijp ook niet dat deze onder de categorie 'komedie' valt. De humor is namelijk ver te zoeken. Zoals vele komedies is ook hier vanaf minuut 1 duidelijk hoe de film gaat aflopen. Dat is op zich geen probleem als je kunt lachen. Maar dat is hier dus niet het geval. Geen aanrader.
6
Tamara
15-01-2012
Verwacht niet teveel van deze film. Ik had meer verwacht van zowel Cameron Diaz als Justin Timberlake. De film past niet echt in het rijtje komedie, omdat de humor te slap is om erom te lachen.
1
Harm
09-01-2012
Wat een ongelofelijk slechte film. Werkelijk de kaken niet van elkaar gekregen. Ik ben normaal een grote fan van Cameron Diaz... maar hier slaat ze de plank echt volledig mis.
6
Anoniem
08-01-2012
Een film met weinig inhoud en bovendien ook niet erg realistisch vind ik. Kan me namelijk niet voorstellen dat er ook maar één school is, die het werkelijk zo ver laat komen. Had er zeker meer van verwacht, met name door de acteurs. Zo zie je maar dat een goede actrice, niet gelijk een goede film belooft. Vind de leeftijdsgrens van 16+ ook een beetje erg overdreven. Verhaallijn kent geen inhoud en is ook erg voorspelbaar. Halverwege weet je al hoe de film gaat aflopen. Acteerwerk is redelijk, niet goed maar wel leuk. Humor moet je er niet veel van verwachten, op sommige momenten heb ik wat gegrinnikt maar echt komisch is deze film niet. Leuk voor een zondagmiddag als je niets beter te doen hebt, maar als je zoekt naar een film met inhoud, raad ik je aan om nog even verder te zoeken ;). Een 6je.
10
Danielle
03-01-2012
Geweldige film! Heerlijke parodie op het 'echte' leven! Cameron Diaz toont stijl en lef en verlaat de 'makkelijke' komedie. Ook Justin speelt goed als 'nerd'. Boven verwachting, zeer vermakelijk! Aanrader!
6
Anoniem
30-12-2011
Voor een vrij moment als je niets beters hebt te zien is de film wel aardig om naar de kijken. Verwacht er niet teveel van. De humor in de film is niet echt om dubbel te liggen. De verhaallijn is voorspelbaar. De acteerprestaties in deze film waren niet geweldig.
3
Anoniem
28-12-2011
Mindere film met Cameron Diaz.
Slap verhaal, slechte humor.
Alleen leuk als tijdvulling als je je echt verveelt. Jammer, had meer ingezeten.
5
Anoniem
27-12-2011
Ook ik ben en blijf een fan van Cameron Diaz, alleen wat er nu gebeurd is? Denk dat het aan de zwakte van het script ligt, maar ik heb niet 1x gelachen. De film is van het begin tot het einde traag en wat ik niet snel doe... ik heb hem steeds opgespoeld omdat ik er niet langer naar wilde kijken dan nodig. Verhaallijn zwak, rollen matig. Een film die alleen het kijken waard is als je echt niets anders te doen hebt.
5
Anoniem
21-12-2011
Mij viel de film tegen. Ben normaal echt fan van Cameron Diaz en had er daarom misschien wat meer van verwacht. Echt grappig vond ik hem ook niet maar hij is ook weer niet heel saai. Ik heb hem op een zondagmiddag gekeken en daar is ie wel goed voor.
4
Anoniem
21-12-2011
Ik moet deze film toch met een laag cijfer beoordelen omdat ik er toch heel veel meer van had verwacht. Het is echt een heel standaard verhaal waar af en toe een flauwe grap in voorkomt en het einde is halverwege de film al voorspelbaar.
7
Maarten
19-12-2011
Leuke film alleen die eekhoorn is zo irritant.
6
adelien
18-12-2011
Weinig inhoud, maar wel leuk voor een zondagmiddag
7
Anjesse
16-12-2011
Een apparte film. De film is een beetje saai, maar heeft wel een verrassend einde...
loading