Ava: Ava werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet, en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar de mislukte opdracht blijft haar achtervolgen. De organisatie beslist dat het beter is om alle sporen te wissen, waardoor Ava het doelwit wordt.
×
Ava
Ava werkt als huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Haar specialiteit: overal ter wereld hooggeplaatste doelwitten uitschakelen. Wanneer ze de verkeerde informatie doorgespeeld krijgt, loopt een van haar opdrachten fout af. Ze wordt op non-actief gezet, en besluit haar familie op te zoeken in de hoop hun stukgelopen relatie te kunnen redden. Maar de mislukte opdracht blijft haar achtervolgen. De organisatie beslist dat het beter is om alle sporen te wissen, waardoor Ava het doelwit wordt.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Ava
Geschreven door: Geert
   01-12-2020
Ava is een huurmoordenaar voor een geheime organisatie. Wanneer ze zicht vragen begint te stellen bij haar targets, keert de organisatie zich tegen haar en wordt ze zelf een target. Ze zal tot de top moeten gaan om zich veilig te stellen. Er wordt op niveau geacteerd, goede spanning, flashy gevechtsscenes maar het getormenteerde personage is een beetje old history. Het verhaal is ook niet zo origineel, maar het stoorde niet, gezien de topcast, leuk om Malkovich nog eens aan het werk te zien en hij geeft ook een beetje de komische ondertoon aan zijn personage. Vrijdagavond filmpje.
Schrijf zelf een review
loading