Kill Bill: Volume 1 (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill...
Kill Bill: Volume 1

Kill Bill: Volume 1

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 46 min

Huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar ligt wel vier jaar in coma. Als The Bride bijkomt, is ze in alle staten en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst.

Cultfilm Stijlvol geweld Niet-lineair Wraakthema Geel trainingspak 2000s Tokio nachtclub

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Kill Bill is echt een fantastische film. Ik vind de film ontzettend origineel. De filmtechniek en de scènes zijn geïnspireerd door strips en er zit ook een stuk tekenfilm in. Het is wat gewelddadig, maar doordat er zoveel actie inzit, is het een hele vlotte en spannende film. Ik heb deze film al 5 keer gezien en ik vind het nog steeds geweldig. Ook de filmuziek is perfect.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Sil
Zeer goede vechtscènes van Uma Thurman als een doorgedraaide kersverse bruid met een diep verleden die heel wat in te halen heeft na haar ontwaken. Vooral de stukken met Vivica Fox en Lucy Liu zijn onvergetelijk goed neergezet. Maar dat kan ook niet anders met een regisseur als Quentin Tarantino. Deel 2 vond ik eerlijk gezegd wel weer minder.
Hugo
Deze film van Quentin Tarantino zit vol met uitgebreide vechtscènes met een uitstekende Uma Thurman in het middelpunt. De tekenfilmscène in Japanse stijl past ook heel goed in de film. Ik had wel een beetje moeite de plot te ontdekken. Die wordt gaandeweg in hele kleine hints uitgelegd. Het is wel aan te raden hierna gelijk Kill Bill 2 te kijken, want het verhaal gaat verder.
Martin
Kill Bill is een geweldige film, ook al is deze film al wat ouder.
Mijn vrouw snapte de opbouw van de film niet helemaal maar vond het na een uitleg ook geweldig.
Hij is voor jeugdige kijkers wel een beetje te gewelddadig.
Het is echt een aanrader aan iedereen die van een beetje geweld houdt.
loading