Ambush (2023) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tijdens de Vietnamoorlog houdt majoor Drummond toezicht op een groep jonge elitecommando's, onder leiding van officier...
Ambush

Ambush

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2023 Duur: 1 u 39 min

Tijdens de Vietnamoorlog houdt majoor Drummond toezicht op een groep jonge elitecommando's, onder leiding van officier Ackerman. Zij hebben de taak gekregen zeer geheime informatie te verzamelen die het lot van de oorlog kan veranderen. Aan de rand van de jungle wordt het team aangevallen door de overweldigende onzichtbare kracht van het vijandelijke leger die de meeste van hun soldaten wegvaagt. Even snel als de vijandelijke soldaten verschenen, verdwijnen ze weer in de jungle. Drummonds jonge troepen moeten hun angst en vrees overwinnen om de vijand te achtervolgen in het complexe labyrint van de ondergrondse Cu Chi tunnels, met gevaar bij elke bocht.

Tunnelgevechten Spannend Grimmig Oorlogsgeweld Gevechtsscènes Vietnamoorlog Cu Chi Tunnels

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading