I am Legend (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De laatste man op aarde is niet alleen. Will Smith speelt die eenzame overlevende in I Am Legend, de actiefilm die...
I am Legend

I am Legend

Actie Drama Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 36 min

De laatste man op aarde is niet alleen. Will Smith speelt die eenzame overlevende in I Am Legend, de actiefilm die zinderende spanning combineert met een verbijsterende blik op een verlaten Manhattan.Militair viroloog Robert Neville (Smith) is op de een of andere manier immuun voor een onstuitbaar, ongeneeslijk virus. Hij is de laatste menselijke overlevende in New York City en misschien wel op aarde. Gemuteerde slachtoffers houden zich schuil in het donker... ze zien alles wat Neville doet....en wachten tot hij een fatale fout maakt. Neville wordt gedreven door slechts een missie: een tegengif vinden door zijn eigen immune bloed te gebruiken. Maar hij weet dat ze met teveel zijn....en dat zijn tijd bijna om is.

Spanning Donkere toon Overleving Verwoekering Post-apocalyptisch Verlaten stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Stefan
Pffff... Ben me een aantal keer goed het apezuur geschrokken. Goede film hoor.
Mooie effecten, stukje idealisme erin en natuurlijk weer knap staaltje acteerwerk van Will Smith.
Heerlijk nog een stukje Bob Marley eronder gezet... Wat wil je nog meer?
Dikke 8!

Reviews

Gerard
Waardeloos!
Smakeloos!
Totaal niet realistisch.
Lieven
Trage film waarin weinig gebeurd, filosofische intenties die er niet helemaal uitkomen. Naar het einde toe wat spannender met flauw 'heldhaftig' einde.
Anoniem
Post-Apocalyptische films hebben me altijd getrokken. Ik vond dat deze film erg goed begon. Serieus verhaal over eenzaamheid. Maar zodra de zombie-achtige vampiers erin komen, wordt het veel minder. Het wordt veel minder serieus, en de wezens zien er erg nep uit. Het einde vond ik helemaal jammer.
Jammer dat een film met zo'n ijzersterk begin zo'n slecht einde heeft. Toch heb ik me wel vermaakt, dus daarom nog een voldoende.
Petra
Goede film, genoeg schrikmomenten, bijna horror-achtige effecten, goede verhaallijn. Sommige delen van de film waren best zielig. Mooie rol weer van Will Smith. Zagen dat de rol van Marley vertolkt werd door zijn eigen dochtertje, Willow Smith. Niet ondenkbaar dat een dergelijk virus hier op aarde zou kunnen gebeuren. Freaky. Supergoede film, zeker kijken.
Cees
Prima film, goede opbouw van de verhaallijn. Stevige rol voor Will Smith, geassisteerd door zijn viervoeter Sam(mantha). Samen voeren ze een harde strijd om het bestaan in een uitgestorven New York. Die strijd is buitengewoon fascinerend in beeld gebracht. Met als resultaat een spannende, intrigerende film met een iets te sentimenteel einde, maar dat is een kwestie van smaak.
Mohamed
Goede acteur natuurlijk. Heel goed verhaal. Goed bedacht door de regisseur/ scriptschrijver. Alleen ongeloofwaardig ivm de creatures die erin voor komen. Dus slechte visual effects. De film wordt daardoor minder serieus gevolgd. Enige goede acteur is Will Smith zelf de anderen zijn minder ervaren. Beeld is goed verfilmd de regisseur heeft een goede steen bijgedragen maar de visual effects is onbetrouwbaar dus niet iets waar van je denkt dit zou echt kunnen gebeuren.
loading