Bridge of Spies (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Spies vertelt het verhaal van James Donovan, een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op...
Bridge of Spies

Bridge of Spies

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 16 min

Spies vertelt het verhaal van James Donovan, een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse U-2 piloot, bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog.

Onderhandelingen Spanning Spannende Thriller Koude Oorlog Berlijnse Muur 1960s Berlijn

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Ger
Ik vind het een geweldige film met veel oog voor details uit de periode van de koude oorlog en de tegenstelling tussen Oost en west. Ook het acteerwerk kwam zeer overtuigend over.De muziek die op de achtergrond bijna continu aanwezig is vergroot het effect dat de film mee wil geven m.b.t. de spanning die er tussen de diverse partijen speelt. Kortom, ik vind het een sublieme film maar van Spielberg verwacht je eigenlijk ook niet anders.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Stefan
Prima film. Mooi gefilmd in de tijdsgeest van toen. Tom Hanks sowieso altijd +1. Het acteerwerk is gewoon goed, de spanning mooi opgebouwd en de voorspelbaarheid geminimaliseerd.
Aanrader!
Ik geef de film een 8!
Marc
Erg onder de indruk van deze film. Interessante en van begin tot einde spannende verfilming van de aanvang van de koude oorlog en het speelveld van spionage en contraspionage.
Hanks en co-actors zijn van hoog niveau. Verassingen en onverwachte wendingen houden je geboeid tot aan de laatste minuten. Echt een van de betere releases van de afgelopen periode.
Aanrader dus!
Geert
Knappe verhaalfilm gebaseerd op waargebeurde feiten. Donovan is een amerikaans advocaat die wordt aangesteld tot het verdedigen van een vermeend russische spion. Donovan maakt er een ere zaak van om de rechten van iedereen te respecteren en kan de veroordeelde redden vd doodstraf. In amerika wordt hij aanzien als een verrader. Toch huurt de US overheid hem in om als contact te fungeren in een gevangenen wissel met de russen. Knappe acteerprestaties, sterk verhaal,een verhaal van mensen die achter de schermen hard werken en geloven in hun zaak ook al komt het misschien nooit id kijker.Aanrader!
Gerard
Alleen Steven Spielberg kan dit verhaal zo tot leven brengen.Geholpen door een paar rasacteurs. Daar waar het met gemak over de top had kunnen gaan blijft Hanks een volkomen geloofwaardige advocaat neerzetten.Petje af voor die man.Geen geklaag over animatie dit keer.Zeer geloofwaardig, de spanning of het plan gaat slagen blijft tot op het laatst voelbaar.Zelfs op het allerlaatst wordt je nog verrast.Zoals je een boek in één adem wilt uitlezen, wil je deze film in een ruk afkijken. Geweldige dialogen en zelfs met humor.Het barre serveren in het Hilton zien we door de vingers.Kijken die film!
loading