Alpha (2018): Een avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis.
×
Alpha (2018)
Een avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Alpha (2018)
Geschreven door: Nicole
   22-01-2019
Ik kan niet anders schrijven dan wat een prachtige film. Het is een film met weinig woorden maar die zijn ook overbodig. De omgeving, landschap en natuurbeelden zijn schitterend en indrukwekkend. De verhaallijn blijft gedurende de film boeiend. De boodschap die de film overbrengt vind ik erg mooi. Een film met een speciaal karakter die het kijken zeker waard is!
Geschreven door: Shirley
   13-01-2019
Leuke fantasiefilm over een jongen die een wolf red en daarna elkaars vrienden worden. Ze overwinnen veel gevaren en zijn daarna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mooie actiemomenten
Geschreven door: Gilbert
   09-01-2019
Eenvoudig verhaal 20000 jaar geleden van een jongen die na een ongeluk voor dood achtergelaten wordt door de stam, die vriendschap sluit met een wolf en na veel obstructies naar zijn stam terugkeert. Mooi verfilmd, brede landschappen, maar de meeste personages blijven toch van bordkarton gemaakt. Weinig dialogen natuurlijk, de beelden moeten voor zich spreken, maar het levert toch een wat mager uitgevallen film op.
Schrijf zelf een review
loading