Spy Hard (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Leslie Nielsen (The Naked Gun, Airplane!) neemt de spionage nu niet bepaald serieus in deze waanzinnig komische parodie...
Spy Hard

Spy Hard

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 1996 Duur: 1 u 18 min

Leslie Nielsen (The Naked Gun, Airplane!) neemt de spionage nu niet bepaald serieus in deze waanzinnig komische parodie van de spionnenwereld! Geheim agent WD-40 (Nielsen) krijgt opdracht het kwaadaardige plan van zijn aartsvijand generaal Rancor te vernietigen. Deze tyrannieke gek heeft twee ledematen verloren in een explosie en is nu ongewapend en gevaarlijk! De missie van WD-40 is om de wereld van de ondergang te redden, de dochter van zijn voormalige partner te redden en, uiteraard, om enig "undercover" werk te doen met een sexy collega (Nicollette Sheridan). SPY HARD steekt de gek met succesvolle films zoals Pulp Fiction, Speed en True Lies. Het is alles wat een spionage- thriller niet is...en nog veel meer!

droge humor Slapstickhumor Overdreven Spionageparodie Visuele gags 1990s Amerikaanse locaties

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Turgay
0
loading