Nightmare Alley: Stan Carlisle treedt in de kermiswereld van de jaren 40 op als mentalist. In een poging rijke toeschouwers op te lichten, besluit hij samen te werken met Lilith Ritter, een manipulatieve psychologe. Maar wat hij niet weet, is dat de psychologe nog gevaarlijker is dan hij.
Nightmare Alley

Nightmare Alley

Thriller Misdaad 7.10
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 24 minuten
Stan Carlisle treedt in de kermiswereld van de jaren 40 op als mentalist. In een poging rijke toeschouwers op te lichten, besluit hij samen te werken met Lilith Ritter, een manipulatieve psychologe. Maar wat hij niet weet, is dat de psychologe nog gevaarlijker is dan hij.
Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu Nightmare Alley en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

×

meJane Exclusive

Making of - The Making of Nightmare Alley
Deze video is exclusief te zien bij meJane.com en beschikbaar na huren van Nightmare Alley.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na afrekenen heb je direct toegang.

Kijk film

Reviews (1)

7.10/10.0
8
Eva
29-04-2022
Zet je schrap voor mysterie en realisme, spanning en donkere mindgames!

'Nothing is digital. Everything is real' zegt Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro (The Shape of Water) over zijn nieuwste Film Noir met een topsterrencast als Bradley Cooper, Rooney Mara, Toni Collette, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Willem Dafoe.

Cooper als Stanton Carlisle speelt misschien wel zijn beste rol als charismatische gedreven oplichter met een goed randje. In de New Yorkse jaren '40 licht hij de rijke elite op in een mysterieus illusionistisch complot samen met Marlene Dietrich style psychiater Lilith (Cate Blanchett). Fictie meets waarheid, mindgames meet sentimentalisme… Nightmare Alley als remake van de oorspronkelijke film in zwart-wit, de regisseur zegt 'gemaakt in kleur, maar gefilmd met belichting als bij n zwart-wit film'… Daardoor met een heerlijke, mysterieuze en toch realistische typisch jaren '40 kleur.
loading