West Side Story (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de...
West Side Story

West Side Story

Muziek Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 30 min

In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.

Muzikale film Tragisch einde Verboden liefde Dansscènes Jaren '60 New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - The Making of West Side Story
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van West Side Story.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Eva
Steven Spielberg maakt een meeslepende en wervelende verfilming van THE 1957 musical uit de gouden Hollywood tijd, West Side Story! Prachtig acteerwerk, met een Oscar voor Ariana Debose voor beste vrouwelijke bijrol.

Het verhaal over verboden, onmogelijke en allesomvattende liefde en een machtsgevecht tussen de straatbendes Jets en de Sharks. Thema’s nog altijd superactueel, Maria en Tony meet Romeo and Juliet...

Zit je klaar voor zoals DeBose zegt ‘a big, ginormous, glorious reimagination of a movie musical?! Met oa Rachel Zegler, Rita Moreno, Ariana DeBose, Ansel Engort.
loading