West Side Story: In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.
West Side Story

West Side Story

Muziek Romantiek 7.40
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 30 minuten
In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.
Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu West Side Story en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

×

meJane Exclusive

Making of - The Making of West Side Story
Deze video is exclusief te zien bij meJane.com en beschikbaar na huren van West Side Story.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na afrekenen heb je direct toegang.

Kijk film

Reviews (1)

7.40/10.0
8
Eva
22-04-2022
Steven Spielberg maakt een meeslepende en wervelende verfilming van THE 1957 musical uit de gouden Hollywood tijd, West Side Story! Prachtig acteerwerk, met een Oscar voor Ariana Debose voor beste vrouwelijke bijrol.

Het verhaal over verboden, onmogelijke en allesomvattende liefde en een machtsgevecht tussen de straatbendes Jets en de Sharks. Themaís nog altijd superactueel, Maria en Tony meet Romeo and Juliet...

Zit je klaar voor zoals DeBose zegt Ďa big, ginormous, glorious reimagination of a movie musical?! Met oa Rachel Zegler, Rita Moreno, Ariana DeBose, Ansel Engort.
loading