The Meg: Een diepzeestation bemand met een internationaal onderzoeksteam is naar de bodem van de Stille Oceaan gezonken, na een aanval van een enorme haai die eerder als uitgestorven werd beschouwd. De tijd dringt en de ervaren diepzeeduiker Taylor wordt gerekruteerd door een oceanograaf om de bemanning - en de oceaan zelf - te redden van deze gigantische dreiging: Megalodon, een prehistorische haai van 22 meter lang. Wat niemand weet is dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende beest tegenkwam.
×
The Meg
Een diepzeestation bemand met een internationaal onderzoeksteam is naar de bodem van de Stille Oceaan gezonken, na een aanval van een enorme haai die eerder als uitgestorven werd beschouwd. De tijd dringt en de ervaren diepzeeduiker Taylor wordt gerekruteerd door een oceanograaf om de bemanning - en de oceaan zelf - te redden van deze gigantische dreiging: Megalodon, een prehistorische haai van 22 meter lang. Wat niemand weet is dat Taylor jaren geleden hetzelfde angstaanjagende beest tegenkwam.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)The Meg
Geschreven door: Nicole
   17-12-2018
Geen tegenvaller maar helaas ook geen topper. The Meg is een chinees-Amerikaanse coproductie, een science fiction, actie, thriller uit 2018. De film is (losjes) gebaseerd op het boek Meg: A Novel van Deep Terror. Ik vind de film er wisselend, het enne moment dacht ik 'wauw'prachtig gefilmd en het andere moment viel het weer tegen en zag het er nep uit. Verder is de film met momenten wat spannend doch voorspelbaar en zitten er zelfs momenten in met wat humor, maar mist sensatie. Hoewel ik het persoonlijk een van de betere 'haaienfilm' vind, blijft het voor mij toch een 'onderhoudende B film'!
Geschreven door: Filip
   14-12-2018
Spannende monsterfilm. De deftige CGI effects maken de haai de ster van de film.
Schrijf zelf een review
loading