10x10 online kijken / downloaden: Ondernemer Cathy wordt een paar dagen voor de opening van haar eigen bedrijf ontvoerd en opgesloten in een kamer van 10 bij 10 feet, oftewel 3 bij 3 meter. De zaak wordt ingewikkelder als haar mysterieuze aanvaller maar één ding van haar blijkt te willen: haar naam. Naarmate het verhaal vordert, blijkt dat Cathy meer weet dan ze laat blijken en misschien niet eens het echte slachtoffer is in deze situatie. - 10x10
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

10x10

Ondernemer Cathy wordt een paar dagen voor de opening van haar eigen bedrijf ontvoerd en opgesloten in een kamer van 10 bij 10 feet, oftewel 3 bij 3 meter. De zaak wordt ingewikkelder als haar mysterieuze aanvaller maar één ding van haar blijkt te willen: haar naam. Naarmate het verhaal vordert, blijkt dat Cathy meer weet dan ze laat blijken en misschien niet eens het echte slachtoffer is in deze situatie.
Waardering:
Acteurs: Kelly Reilly, Noel Clarke, Luke Evans
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!