Wake Up (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een avond vliegt een auto uit de bocht en stort in een ravijn. De bestuurder wordt in het ziekenhuis wakker en weet...
Wake Up

Wake Up

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 28 min

Op een avond vliegt een auto uit de bocht en stort in een ravijn. De bestuurder wordt in het ziekenhuis wakker en weet niet wie hij is en wat er is gebeurd. Zijn verpleegster Diana noemt hem John Doe. Dan stormt politie zijn kamer in en arresteert hem voor een serie moorden. Diana gelooft niets van deze beschuldiging en helpt hem ontsnappen. De twee voortvluchtigen gaan proberen om John Doe's onschuld te bewijzen. Maar de zachtaardige Diana ontdekt al snel de schokkende waarheid achter de John's identiteit.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Geen top politie film maar weet de aandacht toch vast te houden. John Doe is slachtoffer van een verkeersongeval en lijdt aan geheugenverlies. De politie denkt dat hij een seriemoordenaar is en hij twijfelt aan zichzelf. Hij ontsnapt en gaat op onderzoek, langzaamaan ontdekt hij wie hij is. Toch enkele gekende acteurs en het verhaal is stevig genoeg, maar heel spannend wordt het nooit en je begint al wel vroeger te snappen hoe de vork ad steel zit, het is dus niet de grote verrassing op het einde, dat is een beetje jammer.

Deze film komt ook voor in:

loading