ade1d98c5ab2997e867b1151a5c5028d
Wake Up online kijken / downloaden: Op een avond vliegt een auto uit de bocht en stort in een ravijn. De bestuurder wordt in het ziekenhuis wakker en weet niet wie hij is en wat er is gebeurd. Zijn verpleegster Diana noemt hem John Doe. Dan stormt politie zijn kamer in en arresteert hem voor een serie moorden. Diana gelooft niets van deze beschuldiging en helpt hem ontsnappen. De twee voortvluchtigen gaan proberen om John Doe's onschuld te bewijzen. Maar de zachtaardige Diana ontdekt al snel de schokkende waarheid achter de John's identiteit. - Wake Up
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Wake Up

Op een avond vliegt een auto uit de bocht en stort in een ravijn. De bestuurder wordt in het ziekenhuis wakker en weet niet wie hij is en wat er is gebeurd. Zijn verpleegster Diana noemt hem John Doe. Dan stormt politie zijn kamer in en arresteert hem voor een serie moorden. Diana gelooft niets van deze beschuldiging en helpt hem ontsnappen. De twee voortvluchtigen gaan proberen om John Doe's onschuld te bewijzen. Maar de zachtaardige Diana ontdekt al snel de schokkende waarheid achter de John's identiteit.
Waardering:
Acteurs: William Forsythe, Francesca Eastwood, Jonathan Rhys
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!