First Reformed online kijken / downloaden: Voormalig legerkapelaan Ernst Toller krijgt na een familietragedie de kans om een nieuwe start te maken als predikant van een klein, historisch kerkje in New York. Als Toller benaderd wordt door Mary, een zwangere vrouw die zich zorgen maakt over de radicalisering van haar labiele man, ontvouwt zich een alarmerend scenario dat hem dwingt zijn getroebleerde verleden onder ogen te zien en hem aanzet tot gevaarlijk en choquerend gedrag. - First Reformed
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
First Reformed
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

First Reformed

Voormalig legerkapelaan Ernst Toller krijgt na een familietragedie de kans om een nieuwe start te maken als predikant van een klein, historisch kerkje in New York. Als Toller benaderd wordt door Mary, een zwangere vrouw die zich zorgen maakt over de radicalisering van haar labiele man, ontvouwt zich een alarmerend scenario dat hem dwingt zijn getroebleerde verleden onder ogen te zien en hem aanzet tot gevaarlijk en choquerend gedrag.
Waardering:
Acteurs: Ethan Hawke, Amanda Seyfried, Victoria Hall
Categorie: Drama
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!