Hitchcock (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hitchcock vertelt het opvallende verhaal over de productie van Psycho, een van de meest opzienbarende films uit de jaren...
Hitchcock

Hitchcock

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 34 min

Hitchcock vertelt het opvallende verhaal over de productie van Psycho, een van de meest opzienbarende films uit de jaren '60. Psycho wordt wel gezien als de beste film van Hitchcock. Anthony Hopkins en Hellen Mirren geven een werkelijk uitmuntende prestatie waarvoor zij meerdere prijzen en nominaties verdienden. Hitchcock is boeiend van begin tot eind en toont verrassende behind-the-scenes van de productie van de film en de filmindustrie. Ook geeft de film duidelijk inzicht in de ups en downs van de bijzondere relatie tussen Alfred Hitchcock en zijn vrouw Alma.

Psycho productie Spannend Dramatisch Creatieve passie Set reconstructie Vintage Hollywood Bates Motel

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
hannah
Had hogere verwachtingen maar het is een leuke film. Altijd leuk om de persoonlijkheid te leren kennen van bekende artiesten.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Hitchcock.
De film zelf is niet eens zo slecht, er is niks verkeerd aan om hem eens te kijken, maar er zijn zoveel kleine minpunten die deze film een stuk minder goed maakt dan die zou kunnen zijn.
De helft van de film gaat niet eens over Hitchcock maar over zijn vrouw Alma.
Verder vond ik het acteerwerk van Anthony Hopkins als Hitchcock wel leuk alleen het deed me niet denken aan Hitchcock.
Laat ik maar zeggen dat Toby Jones het toch wat beter deed dan Hitchcock.
6/10
loading