Hitchcock: Hitchcock vertelt het opvallende verhaal over de productie van Psycho, een van de meest opzienbarende films uit de jaren '60. Psycho wordt wel gezien als de beste film van Hitchcock. Anthony Hopkins en Hellen Mirren geven een werkelijk uitmuntende prestatie waarvoor zij meerdere prijzen en nominaties verdienden. Hitchcock is boeiend van begin tot eind en toont verrassende behind-the-scenes van de productie van de film en de filmindustrie. Ook geeft de film duidelijk inzicht in de ups en downs van de bijzondere relatie tussen Alfred Hitchcock en zijn vrouw Alma.
×
Hitchcock
Hitchcock vertelt het opvallende verhaal over de productie van Psycho, een van de meest opzienbarende films uit de jaren '60. Psycho wordt wel gezien als de beste film van Hitchcock. Anthony Hopkins en Hellen Mirren geven een werkelijk uitmuntende prestatie waarvoor zij meerdere prijzen en nominaties verdienden. Hitchcock is boeiend van begin tot eind en toont verrassende behind-the-scenes van de productie van de film en de filmindustrie. Ook geeft de film duidelijk inzicht in de ups en downs van de bijzondere relatie tussen Alfred Hitchcock en zijn vrouw Alma.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Hitchcock
Geschreven door: Anoniem
   07-09-2013
Hitchcock. De film zelf is niet eens zo slecht, er is niks verkeerd aan om hem eens te kijken, maar er zijn zoveel kleine minpunten die deze film een stuk minder goed maakt dan die zou kunnen zijn. De helft van de film gaat niet eens over Hitchcock maar over zijn vrouw Alma. Verder vond ik het acteerwerk van Anthony Hopkins als Hitchcock wel leuk alleen het deed me niet denken aan Hitchcock. Laat ik maar zeggen dat Toby Jones het toch wat beter deed dan Hitchcock. 6/10
Geschreven door: hannah
   29-07-2013
Had hogere verwachtingen maar het is een leuke film. Altijd leuk om de persoonlijkheid te leren kennen van bekende artiesten.
Schrijf zelf een review