Overboard: De alleenstaande moeder Kate werkt als schoonmaakster op het jacht van de ego´stische en verwende miljonair Leonardo. Op een dag ontslaat hij haar zonder reden, maar valt dan overboord en wordt wakker met geheugenverlies. Kate ziet een kans om hem terug te pakken. Ze overtuigt hem ervan dat ze met elkaar getrouwd zijn en zet hem aan het werk, voor het eerst in zijn leven!
Overboard

Overboard

Komedie Romantiek 7.00
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2018 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 48 minuten
De alleenstaande moeder Kate werkt als schoonmaakster op het jacht van de ego´stische en verwende miljonair Leonardo. Op een dag ontslaat hij haar zonder reden, maar valt dan overboord en wordt wakker met geheugenverlies. Kate ziet een kans om hem terug te pakken. Ze overtuigt hem ervan dat ze met elkaar getrouwd zijn en zet hem aan het werk, voor het eerst in zijn leven!
Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.00/10.0
8
Geert
03-12-2018
Kate heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en voor de 3 dochters te zorgen. Ze heeft veel jobs, eentje is bij een poetsbedrijf. Zo komt ze in contact met Leonardo, een miljardair die zich als een etter gedraagt. Echter hij krijgt een ongeval en herinnert zich niets meer, ook niet wia hij is. Kate vertelt hem dat hij haar man is en wil hem een lesje leren. Echt een heel leuke film. Erg grappige situaties en een leuk falling in love verhaal. Het mexicaanse accent is ook leuk en de miljardair die ineens fysieke arbeid moet zorgt voor veel hillariteit. Leuk verhaal, goed geacteerd.
loading