Overboard (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De alleenstaande moeder Kate werkt als schoonmaakster op het jacht van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo. Op...
Overboard

Overboard

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 48 min

De alleenstaande moeder Kate werkt als schoonmaakster op het jacht van de egoïstische en verwende miljonair Leonardo. Op een dag ontslaat hij haar zonder reden, maar valt dan overboord en wordt wakker met geheugenverlies. Kate ziet een kans om hem terug te pakken. Ze overtuigt hem ervan dat ze met elkaar getrouwd zijn en zet hem aan het werk, voor het eerst in zijn leven!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Overboard aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Kate heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en voor de 3 dochters te zorgen. Ze heeft veel jobs, eentje is bij een poetsbedrijf. Zo komt ze in contact met Leonardo, een miljardair die zich als een etter gedraagt. Echter hij krijgt een ongeval en herinnert zich niets meer, ook niet wia hij is. Kate vertelt hem dat hij haar man is en wil hem een lesje leren. Echt een heel leuke film. Erg grappige situaties en een leuk falling in love verhaal. Het mexicaanse accent is ook leuk en de miljardair die ineens fysieke arbeid moet zorgt voor veel hillariteit. Leuk verhaal, goed geacteerd.
loading