Marjorie Prime online kijken / downloaden: De 86-jarige Marjorie krijgt gezelschap van een leergierig hologram. Deze 'prime' is een jongere versie van haar overleden man Walter, die herinneringen met Marjorie ophaalt om haar verslechterende geheugen te trainen. Maar de prime kent alleen de feiten en herinneringen die hem verteld zijn en dus ook te manipuleren zijn. Zo gaat de holografische - en in veel opzichten verbeterde - versie van Walter deel uitmaken van een ge´dealiseerd verleden. Wie Walter echt was, lijkt er steeds minder toe te doen. - Marjorie Prime
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Marjorie Prime
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Marjorie Prime

De 86-jarige Marjorie krijgt gezelschap van een leergierig hologram. Deze 'prime' is een jongere versie van haar overleden man Walter, die herinneringen met Marjorie ophaalt om haar verslechterende geheugen te trainen. Maar de prime kent alleen de feiten en herinneringen die hem verteld zijn en dus ook te manipuleren zijn. Zo gaat de holografische - en in veel opzichten verbeterde - versie van Walter deel uitmaken van een ge´dealiseerd verleden. Wie Walter echt was, lijkt er steeds minder toe te doen.
Waardering:
Acteurs: Tim Robbins, Geena Davis, Jon Hamm
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!