First Man (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. First Man is het adembenemende verhaal achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en zien...
First Man

First Man

Drama 8.00
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2018 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 15 minuten

First Man is het adembenemende verhaal achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en zien hoe hij op weg gaat naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega's en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

First Man: Making of

Bekijk hier bonus content van First Man.

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.00/10.0
8
Geert
25-02-2019
21 juli 1969 blijft een iconische dag, first man on the moon. De film laat het leven zien van Neil Amrstrong voorafgaande aan de maanlanding, de opleiding, het opstaan na een tegenslag, het verwerken van de opgelopen verliezen en de realisatie van zijn droom. De impact op zijn privé leven wordt deels getoond. Knap gefilmd, je voelt je thuis in de 60-ties sfeer. mooie weergave van de opleidingen, de frustraties en de mooie momenten. Je kunt je nauwelijks voorstellen wat die mensen hebben gerealiseerd en meegemaakt onderweg, de film tracht je hiervan een beeld te geven. Zeer knap gedaan.
loading