First Man (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. First Man is het adembenemende verhaal achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en zien...
First Man

First Man

Drama
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 15 min

First Man is het adembenemende verhaal achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en zien hoe hij op weg gaat naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega's en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis.

Apollo 11 Moed Ruimteverkenning Maanlandschappen 1960s NASA

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
First Man Soundtrack

First Man Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. X-15

Justin Hurwitz

2. Good Engineer

Justin Hurwitz

3. Karen

Justin Hurwitz

4. Armstrong Cabin

Justin Hurwitz

5. Another Egghead

Justin Hurwitz

6. It'll Be An Adventure

Justin Hurwitz

7. Houston

Justin Hurwitz

8. Multi-Axis Trainer

Justin Hurwitz

9. Baby Mark

Justin Hurwitz

10. Lunar Rhapsody

Dr. Samuel J. Hoffman

Geert
21 juli 1969 blijft een iconische dag, first man on the moon. De film laat het leven zien van Neil Amrstrong voorafgaande aan de maanlanding, de opleiding, het opstaan na een tegenslag, het verwerken van de opgelopen verliezen en de realisatie van zijn droom. De impact op zijn privé leven wordt deels getoond. Knap gefilmd, je voelt je thuis in de 60-ties sfeer. mooie weergave van de opleidingen, de frustraties en de mooie momenten. Je kunt je nauwelijks voorstellen wat die mensen hebben gerealiseerd en meegemaakt onderweg, de film tracht je hiervan een beeld te geven. Zeer knap gedaan.
loading