Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van...
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 50 min

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiŽle boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhaving alleen maar heftiger.

Politiebureau brand Emotionele diepte Morele ambiguÔteit Gerechtigheidszoektocht ControversiŽle borden Moderne Westerse Dorpsleven

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Geert
De dochter van Mildred Hayes werd een 7-tal maanden geleden vermoord. Van een onderzoek is geen sprake meer en Mildred besluit om zelf actie te ondernemen. Ze kaart de laksheid van de politie aan via 3 billboards met een duidelijke boodschap. Dit wordt niet in dank afgenomen en zorgt voor spanningen in het stadje. Wel meer mensen blijken problemen te hebben die ook anderen treffen.Heel sterke film, top prestaties van de acteurs en het verhaal sleept je mee. Arrogant, droefheid, geweld maar ook compassie en humor passeren, de vraag wat zou ik doen, speelt constant. Terechte oscar winnaars.
loading