Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van...
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Drama Misdaad
7.80 Taal:Engels Jaar:2017 Duur:1 u 50 min

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiŽle boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent en tweede in lijn Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, erbij betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhaving alleen maar heftiger.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: Preview & Making of

Bekijk hier bonus content van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: een gratis preview van de film en krijg toegang tot een kijkje achter de schermen door de film te huren!

×

meJane Extra's

Making of -
Deze video is beschikbaar na het huren van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Kijk film

Reviews (1)

7.80/10.0
9
Geert
01-06-2018
De dochter van Mildred Hayes werd een 7-tal maanden geleden vermoord. Van een onderzoek is geen sprake meer en Mildred besluit om zelf actie te ondernemen. Ze kaart de laksheid van de politie aan via 3 billboards met een duidelijke boodschap. Dit wordt niet in dank afgenomen en zorgt voor spanningen in het stadje. Wel meer mensen blijken problemen te hebben die ook anderen treffen.Heel sterke film, top prestaties van de acteurs en het verhaal sleept je mee. Arrogant, droefheid, geweld maar ook compassie en humor passeren, de vraag wat zou ik doen, speelt constant. Terechte oscar winnaars.
loading