Trafficked (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Miljoenen kwetsbare meisjes worden wereldwijd door mensenhandelaars genadeloos geëxploiteerd in de seksslavernij om...
Trafficked

Trafficked

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 36 min

Miljoenen kwetsbare meisjes worden wereldwijd door mensenhandelaars genadeloos geëxploiteerd in de seksslavernij om honderd miljard dollar per jaar te genereren. Dit vertelt het verhaal van drie van dergelijke meisjes uit Amerika, Nigeria en India. Nadat ze door een wereldwijd netwerk van illegale mensen- orgaan- en drugshandelaren zijn verhandeld komen de drie terecht in een bordeel in Texas. Samen proberen ze aan de slavernij te ontsnappen en hun vrijheid te herwinnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Trafficked aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Deze film gaat over drie van dergelijke meisjes uit Amerika, Nigeria en India, die in de handen van illegale mensen-, orgaan- en drugshandelaren terecht komen. Het is een realistisch en zeer onroerende film. Ergens walgelijk om te zien en naar te kijken hoe al die jonge meisje zo bruut worden behandeld. Ze zijn voor de rest van hun leven beschadigd. Het doet je echt beseffen dat het met je eigen dochter ook zomer zou kunnen gebeuren. Het is zeker de moeite waard om deze film echt een keer te zien. Alleen heel tragisch dat het heden ten dage nog steeds gebeurt.
loading