Shock and Awe online kijken / downloaden: De waargebeurde fanatieke strijd van 3 journalisten en hun redacteur tegen de informatievervalsing na de aanvallen van 9/11. Zij leggen de beerput van leugens bloot die de regering Bush verspreid om koste wat het kost Irak binnen te vallen. Daar waar de 'serieuze pers' blindelings Bush kopieert, bewijzen de vier machtsmisbruik en vervalsing van inlichtingen van CIA en FBI. Maar ze ontdekken meer: Wanneer je de Amerikaanse regering tegenwerkt, doe je dat met gevaar voor eigen leven en dat van je familie. - Shock and Awe
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Shock and Awe
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Shock and Awe

De waargebeurde fanatieke strijd van 3 journalisten en hun redacteur tegen de informatievervalsing na de aanvallen van 9/11. Zij leggen de beerput van leugens bloot die de regering Bush verspreid om koste wat het kost Irak binnen te vallen. Daar waar de 'serieuze pers' blindelings Bush kopieert, bewijzen de vier machtsmisbruik en vervalsing van inlichtingen van CIA en FBI. Maar ze ontdekken meer: Wanneer je de Amerikaanse regering tegenwerkt, doe je dat met gevaar voor eigen leven en dat van je familie.
Waardering:
Acteurs: Jessica Biel, James Marsden, Woody Harrelson
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!