The Pirates! Band of Misfits (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. De bebaarde piratenkapitein is overheerser van de zee. Samen met zijn...
The Pirates! Band of Misfits

The Pirates! Band of Misfits

Animatie Kids Avontuur
6.85 Taal:Engels Jaar:2012 Duur:1 u 24 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. De bebaarde piratenkapitein is overheerser van de zee. Samen met zijn klunzige crew moet hij zijn grote droom waarmaken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs 'Piraat van het Jaar' te winnen. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Bloed Eiland tot de mistige straten van het Victoriaanse Londen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
The Pirates! Band of Misfits

Reviews (1)

6.85/10.0
7
mario
06-11-2020
Dit is er eentje bijna op't niveau van Chicken Run. Prima voor een middagje met de kinders. Met een paar stiekeme spelingen die het meer aangenaam maken voor volwassenen, zonder de eer en speelsheid van de kinderen aan te tasten.
Maar ik hoop voor iedereen dat deze film leuk vind, dat ze geen opzoekwerk gaan doen, want enige vorm van hisotire, awel, die is eigenlijk volledig zoek.
loading