The Pirates Band of Misfits: NEDERLANDS ONDERTITELD. De bebaarde piratenkapitein is overheerser van de zee. Samen met zijn klunzige crew moet hij zijn grote droom waarmaken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs 'Piraat van het Jaar' te winnen. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Bloed Eiland tot de mistige straten van het Victoriaanse Londen.
×
The Pirates Band of Misfits
NEDERLANDS ONDERTITELD. De bebaarde piratenkapitein is overheerser van de zee. Samen met zijn klunzige crew moet hij zijn grote droom waarmaken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs 'Piraat van het Jaar' te winnen. Het is een zoektocht die onze helden meeneemt van de oevers van het exotische Bloed Eiland tot de mistige straten van het Victoriaanse Londen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The Pirates Band of Misfits
Geschreven door: mario
   06-11-2020
Dit is er eentje bijna op't niveau van Chicken Run. Prima voor een middagje met de kinders. Met een paar stiekeme spelingen die het meer aangenaam maken voor volwassenen, zonder de eer en speelsheid van de kinderen aan te tasten. Maar ik hoop voor iedereen dat deze film leuk vind, dat ze geen opzoekwerk gaan doen, want enige vorm van hisotire, awel, die is eigenlijk volledig zoek.
Schrijf zelf een review
loading