Bullet Train (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een Japanse hogesnelheidstrein bevindt zich een groep van huur- en sluipmoordenaars met individuele motieven....
Bullet Train

Bullet Train

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 2 u 2 min

In een Japanse hogesnelheidstrein bevindt zich een groep van huur- en sluipmoordenaars met individuele motieven. Gaandeweg ontdekken ze dat hun motieven een link met elkaar lijken te hebben. Het duurt niet lang voordat de spanningen onderling hoog op beginnen te lopen.

Snelle montage Spanning Actie-komedie Stijlvol Hogesnelheidstrein

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Collin
Genoeg spanning en humor

Reviews

Filip
Aangename film met een goede verhouding tussen actie en komedie.
Geert
Very entertaining op een leuke film avond. Je ziet duidelijk de snelheid van uitvoeren, conversaties en humor uit Deadpool opduiken. Brad Pitt is ideaal gecast voor deze rauwe humor. Een koffertje is de speelbal tussen vele personages, allen hitman of -woman, en de confrontaties volgen elkaar in high speed tempo op. Uiteindelijk hangt het leven van elkeen af van het wel of niet afleveren van het koffertje, maar niets is wat het lijkt en oude geschillen duiken op en zullen beslecht worden. De cast is vrij uitgebreid op een toch beperkte filmlocatie en vrij veel bekende gezichten duiken op.
Eva
Brad Pitt op topspeed als Ladybug in Bullit Train, THE next action thriller van David Leitch (Deadpool 2). Gebaseerd op de Japanse roman Maria Beetle van Kotaro Isaka. Regisseur Leitch schetst een absurdistisch beeld van Japan vanuit de snelste trein van de wereld. Huurmoordenaar Ladybug is zijn killings zat en wil zín slachtoffers op vreedzame manier uitschakelen. Het is z'n missie om een mysterieus koffertje te bemachtigen. Een passenger list met moordlustige topnotch tegenstanders, maar van die trein kom je niet zomaar af!

Humor, entertainment en veel bekende gezichten en bizarre personages. Fantastisch gefilmd in de enscenering van de trein. Ook weer overduidelijk dat Pitt een van de meest succesvolle en getalenteerde acteurs van nu is. Fantastische grote cast en uitgediepte karakters, je ziet onder meer Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon en Sandra Bullock.
loading