Game Night online kijken / downloaden: De wekelijkse Game Night van Max en Annie wordt een stuk spannender wanneer de charismatische broer van Max, Brooks, een moordmysteriefeest plant, compleet met nep-boeven en imitatie federale agenten. Dus wanneer Brooks wordt ontvoerd, hoort het allemaal bij het spel...toch? Maar wanneer de zes fanatieke spelers proberen de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze langzaam maar zeker dat zowel het 'spel' als Brooks niet helemaal zijn wat ze dachten. - Game Night
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Game Night
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Game Night

De wekelijkse Game Night van Max en Annie wordt een stuk spannender wanneer de charismatische broer van Max, Brooks, een moordmysteriefeest plant, compleet met nep-boeven en imitatie federale agenten. Dus wanneer Brooks wordt ontvoerd, hoort het allemaal bij het spel...toch? Maar wanneer de zes fanatieke spelers proberen de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze langzaam maar zeker dat zowel het 'spel' als Brooks niet helemaal zijn wat ze dachten.
Waardering:
Acteurs: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
Categorie: Actie
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!