The Disaster Artist online kijken / downloaden: Met The Disaster Artist transformeert James Franco het tragikomische waargebeurde verhaal van aspirant-filmmaker en beruchte buitenstaander van Hollywood, Tommy Wiseau - een artiest met oprechte passie en twijfelachtige methoden - in een prachtige film over vriendschap, artistieke expressie en kansloos lijkende dromen. The Disaster Artist is een hilarische en welkome herinnering dat je op meer dan één manier een legende kunt worden en dat er geen grenzen zijn in wat je kunt bereiken wanneer je absoluut geen idee hebt waar je mee bezig bent. - The Disaster Artist
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Disaster Artist
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Disaster Artist

Met The Disaster Artist transformeert James Franco het tragikomische waargebeurde verhaal van aspirant-filmmaker en beruchte buitenstaander van Hollywood, Tommy Wiseau - een artiest met oprechte passie en twijfelachtige methoden - in een prachtige film over vriendschap, artistieke expressie en kansloos lijkende dromen. The Disaster Artist is een hilarische en welkome herinnering dat je op meer dan één manier een legende kunt worden en dat er geen grenzen zijn in wat je kunt bereiken wanneer je absoluut geen idee hebt waar je mee bezig bent.
Waardering:
Acteurs: James Franco, Seth Rogen, Dave Franco
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!