Gifted (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary....
Gifted

Gifted

Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 37 min

In een kustplaats in Florida voedt de alleenstaande Frank Adler een wonderkind op: zijn energieke en jonge nichtje Mary. Frank's voornemen om Mary een normaal schoolleven te bieden worden wreed verstoord als de wiskundige vaardigheden van de 7-jarige de aandacht trekken van Frank's starre moeder Evelyn. Evelyn's plannen voor haar kleindochter dreigen Frank en Mary uit elkaar te drijven.

Familiedrama Hartverwarmend Emotioneel Familiebanden Wiskundige theorieŽn Hedendaags Kustplaats

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Karen
Gifted gaat over de vraag wat het beste is voor hoogbegaafde kinderen. De 7-jarige hoofdpersoon Mary is een wiskundig genie en een bijdehand meisje dat dol is op haar eenogige kat Fred en haar oom Frank. Als Mary's talent wordt ontdekt op school, ontstaat er een juridische voogdijstrijd tussen Frank en zijn moeder. De laatste wil Mary's talent voorop stellen ook als dat ten koste gaat van een normaal leven. Dit heeft ze ook gedaan bij Mary's wiskundig briljante moeder. Maar Mary's moeder pleegde zelfmoord.. Het is een ontroerend familiedrama met af en toe wat humor, beter dan ik had gedacht.

Deze film komt ook voor in:

loading