Paddington 2: NEDERLANDS ONDERTITELD. We zien Paddington gelukkig met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden: hij verspreidt blijdschap en marmelade, waar hij ook gaat. Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy - ze wordt 100 - zoekt, valt Paddington op een uniek popupboek in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.
×
Paddington 2
NEDERLANDS ONDERTITELD. We zien Paddington gelukkig met de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden: hij verspreidt blijdschap en marmelade, waar hij ook gaat. Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy - ze wordt 100 - zoekt, valt Paddington op een uniek popupboek in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Paddington 2
Geschreven door: Shirley
   09-04-2018
Paddington wil zijn tante Lucy een verjaardagscadeau geven.Hij kiest een popupboekje uit. Deze wordt gestolen voor hij het kan kopen. Geweldige familiefilm, waarin normen, waarden en goede manieren op een hele, byzondere en grappige wijze aan de man worden gebracht. Schitterende leuke avonturenfilm waar Hugh Grant een hoofdrol in heeft. Je blijft lachen met Hugh Grant.
Schrijf zelf een review
loading