Hoe Tem Je een Draak 2 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Hikkie en Tandloos op een nieuw avontuur gaan, stuiten ze op een ijsgrot waar ze wilde draken en...
Hoe Tem Je een Draak 2

Hoe Tem Je een Draak 2

Animatie Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

Wanneer Hikkie en Tandloos op een nieuw avontuur gaan, stuiten ze op een ijsgrot waar ze wilde draken en een mysterieuze Drakenrijder aantreffen. De twee vrienden raken verzeild in een spannende strijd om de toekomst van de mensen en draken te redden.

Drakenanimatie Avontuurlijk Fantasievol Mens-dier band Drakenontwerp Vikingtijd Drakenwereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Anoniem
Wederom een super DreamWorks productie. Zitten en de film op je af laten komen.

Reviews

Geert
Mooi vervolg op de eerste film, even grappig, sterk verhaal en zeer mooi uitgewerkt. Dreamworks levert opnieuw een prachtig staaltje af. Hikkie en Tandloos gaan weer op avontuur. Niet luisteren naar zijn vader brengt hem opnieuw id problemen maar brengt hem ook bij iemand van wie hij niet wist dat die nog leefde of bestond. Opnieuw probeert Hikkie te bewijzen dat mens en draak vredig bij elkaar kunnen leven, maar daar denkt de leider van het drakenleger en zijn Alpha Dragon anders over. Het komt tot een groot gevecht met zware verliezen, ook voor Hikkie zal het nooit meer hetzelfde zijn. Zeer mooie animatiefilm voor jong en oud.
mario
Binnenkort de Engelse versie eens bekijken. Deze Nederlands gedubte versie laat wel wat woordgrappen verloren gaan. Misschien is dat 1 van de redenen waarom ik die maar een flauw afkooksel vond van de eerste. De verloren gegane humor. Neen, ik werd er niet echt laaiend enthousiast van. Ben blij dat ik er niet in de bioskoop ben naar gaan kijken, wat meer een toeval is.
loading