Kingsman: The Golden Circle (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier...
Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 15 min

In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden.

Actiescènes Humoristisch Extravagant Spionage Dynamische actie Moderne tijd Verenigd Koninkrijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Kingsman: The Golden Circle.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Geert
Een waardig vervolg van de 1e Kingsman film en het verhaal gaat gewoon verder. De kingsman organisatie wordt onder vuur genomen, letterlijk dan en bijna uitgeroeid. De 2 overlevenden gaan nr de US en komen zo in contact met de amerikaanse tak van de organisatie. Samen gaan ze opzoek naar de verantwoordelijken van de aanslagen. Even grappig als de eerste, knappe actie stukken, geweldige humor en een stevig rock-kantje. James Bond maar dan bombastischer, krachtiger en vooral absurder en grappiger. Good guys-bad guys verhaal met stevige actie, snelheid en classy stylisch. Een 3e film wenkt al....

Deze film komt ook voor in:

loading